Film i serije

Prijavljivanje za TeenAction program Sarajevo film festivala

Prijavljivanje za TeenAction program Sarajevo film festivala
Foto: Facebook | Prijavljivanje za TeenAction program Sarajevo film festivala

Otvorene su prijave za "TeenAction" program 26. Sarajevo film festivala koji bi trebalo ove godine da se održi od 14. do 21. avgusta.

Svoje kratke filmove mogu prijativi mladi autori od 13 do 18 godina iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

Film u trajanju od 1 do 7 minuta potrebno je poslati na mail [email protected] ili u privatnu poruku na Facebook stranicu "TeenArena - Sarajevo film festival", a konkurs je otvoren do 21. juna.

"Lakše, brže i jednostavnije nego ikada prije učestvuj u TeenAction programu. Iskoristi svoj mobilni telefon, snimi film u trajanju od 1 do 7 minuta i pošalji link. Cijeli film mora da bude tvoj autorski rad, može biti igrani, animirani ili dokumentarni, ne smije biti stariji od 21. marta 2020. godine, a temu i žanr biraš sam”, poručuju iz organizacije.

Kako ističu, film ne smije da sadrži scene ekstremnog nasilja, naglašenog seksualnog dijaloga ili na bilo koji način podsticati govor mržnje, diskriminaciju i netoleranciju, a može da se snimi i sa više ljudi , ali uz napomenu da se pridržavaju socijalne distance.

Sve ostale uslove u vezi s prijavljivanjem zainteresovani mogu naći na oficijelnom sajtu Festivala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije