Film i serije

Producentkinja: Bond nikada neće biti žena

Producentkinja: Bond nikada neće biti žena
Foto: imfdb.org | Producentkinja: Bond nikada neće biti žena
N.N.

Barbara Brokoli, producentkinja filmova o Džejmsu Bondu, rekla je da je uvjerena da će 007 uvijek biti muškarac, ali da želi više filmova o ženama.

Nakon višemjesečnih odlaganja, najnoviji Bondov film "No Time To Die" uskoro će biti objavljen u bioskopima, obilježavajući posljednji put kada će Danijel Krejg tumačiti okorjelog špijuna.

Dok se fanovi pripremaju da gledaju Danijela kako posljednji put u ovoj ulozi, spekuliše se ko će ga zamijeniti kada dođe vrijeme da se objavi nasljednik.

Tokom nedavnog intervjua, Danijel (53) rekao je da misli da sljedeći Bond ne bi trebalo da bude žena, jer "jednostavno treba da postoje bolje uloge za žene i glumce druge boje kože".

"Zašto bi žena igrala Džejmsa Bonda kada bi trebalo da postoji uloga isto tako dobra kao i Džejms Bond, ali za ženu?", rekao je.

Barbara Brokoli izrazila je slično mišljenje, rekavši: "Džejms Bond je muški lik."

"Nadam se da će biti mnogo, mnogo filmova o ženama, za žene, od žena. Mislim da ne moramo da uzimamo muški lik i da ga žena predstavlja. Bonda vidim kao muškarca. I ja sam na neki način u stanju poricanja, voljela bih da Danijel zauvijek glumi", navela je.

(B92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije