Film i serije

Prva 4DX™ projekcija u banjalučkom CineStaru oduševila predstavnike medija i influensere

Prva 4DX™ projekcija u banjalučkom CineStaru oduševila predstavnike medija i influensere
Foto: Aco Čavić | Prva 4DX™ projekcija u banjalučkom CineStaru oduševila predstavnike medija i influensere

Mnogobrojni predstavnici medija, javne ličnosti i influenseri, sinoć su u CineStaru u Banjaluci prisustvovali premijernoj projekciji filma “Kapetanica Marvel” u prvoj 4DX™ dvorani u zemlji! CineStar je ponovo pokazao zašto nosi slogan “kina s pet zvjezdica”, jer je upravo prvim posjetiocima na ekskluzivnoj projekciji izmamio osmijeh na lice i izazvao oduševljenje specijalnim efektima, koje ova kino dvorana posjeduje!

Gosti na projekciji su prvi osjetili mnogobrojne mogućnosti, koje pruža 4DX™ dvorana, kao što su pokretanje sjedišta u skladu sa radnjom filma, vjetar, miris i različite svjetlosne efekte, koji prate dešavanja na posebnim “wall to wall” platnima.  Upravo je priča “Kapetanice Marvel”, koja prati razvoj Carol Denvers u jednu od najmoćnijih heroina Marvelovog filmskog svijeta, omogućila da oduševljenje prisutnih sa specijalnim efektima bude potpuno.

Jadranka Islamović, regionalna direktorica Blitz-CineStara, istakla je prije same projekcije prisutnim gostima da je izuzetno srećna što je ovaj kino lanac konačno došao i u Banjaluku.

“Znamo da Banja Luka voli film i kino, te se nadamo da će upravo budući posjetioci prepoznati naše kino, kao mjesto okupljanja za sve generacije, mjesto iz kojeg odlaze dobre volje i u koje se rado vraćaju. Ovo je naše četvrto kino u zemlji, a 22. u regionu. Možemo reći da je najmodernije kino u zemlji, jer smo u njega ugradili najmoderniju postojeću svjetsku kino tehnologiju, uz jedinstveno 4DX iskustvo”, istakla je Jadranka Islamović.

“Zaista fenomenalno iskustvo, ovo je jedan potpuno novi kino doživljaj”, “Oduševljena sam. Ne samo vjetrom, drmanjem stolica, dimom i ostalim efektima, nego i platnom za koje ti nisu potrebne 3D naočale. Osjećam se kao pravo dijete”, “Definitivno imate novog redovnog gosta. Uživali smo”, “Euforija tokom projekcije se ne može opisati riječima. Hvala za sjajno iskustvo”, samo su neki od komentara gostiju.

CineStar u Banjaluci će predstaviti svim posjetiocima sasvim novi koncept “Destination cinema”, koji je najnoviji trend u svjetskoj kino branši, te otvara prvu 4DX™ dvoranu u zemlji, koja je već izazvala veliku pažnju. Finalni radovi su u toku, kako bi svih šest dvorana opremljenih najsavremenijom tehnologijom, koja će gledanje filmova dovesti na potpuno novi nivo, bilo spremno za veliko otvaranje.

Ovo kino posljednje generacije uskoro otvara svoja vrata u okviru Delta Planet centra u Banjaluci!  Pored nevjerovatnog kino doživljaja, posjetioci će uživati u dizajnerskom baru sa bibliotekom, “Rođendaonicom” za djecu, otvorenom terasom, kao i drugim zanimljivim sadržajima.

Posjetioci kina imaće priliku da koriste “Loyalty program” za skupljanje bodova i kupovinu ulaznica putem interneta, nagradnih besplatnih ulaznica, te povoljnije uživanje u ponudi kina s pet zvjezdica. Posjetioci banjalučkog CineStara, moći će uživati i u već prepoznatljivim uslugama poput: Moja CineSrijeda najpovoljnijeg dana u sedmici, Matinejama, Family paketu, proslavama rođendana. Oni koji su željni kulturne svjetske scene, mogu da uživaju u programu “Spektakli” u CineStaru. Takođe, svi posjetici CineStara će uz kino ulaznicu imati obezbijeđen besplatan parking u trajanju od 3 sata.

Više informacija dostupno je na CineStar web stranici www.cinestarcinemas.ba

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije