Film i serije

Pratite nas na Google news

Prva najava Skorsezeove krimi-drame "Irac" sa De Nirom

Prva najava Skorsezeove krimi-drame "Irac" sa De Nirom
Foto: Screenshot | Prva najava Skorsezeove krimi-drame "Irac" sa De Nirom
Tanjug

Pojavila se prva kratka najava dugoočekivane biografske krimi-drame "Irac" (The Irishman), u kojoj ćemo ponovo gledati legendarne Roberta De Nira, Al Paćina, Harvija Kajtela, Džo Pešija i Bobija Kanavalea kao vrhunske mafijaše.

Film "Irac" baziran je na knjizi "I Heard You Paint Houses" autora Čarlsa Branta, u kojoj je priča o nestanku sindikalnog vođe Džimija Hofe predstavljena iz perspektive njegovog navodnog ubice, Irca Frenka Širana. Film je režirao čuveni Martin Skorseze.

Ovo će biti najskuplji Skorseseov film do sada s obzirom da je radnja filma smještena u dva razdoblja u kojima će morati da se digitalno dorade likovi koje tumače Robert De Niro, Al Paćino i Džo Peši.

De Niro za potrebe filma morati da izgleda kao da mu je 30 godina, a koristiće se slični efekti kao u filmu "The Curious Case of Benjamin Button".

De Niro u filmu tumači ulogu Širana, plaćenog ubicu koji radi za mafiju. On je najvjerovatnije povezan sa ubistvom Hofe kojeg glumi Paćino.

Džo Peši igra ulogu Rasela Bafalina, šefa mafije poreklom sa Sicilije čija je misija ujediniti kompletnu istočnu obalu u Koza Nostra organizaciju. Njegov protivnik je Anđelo Bruno kojeg glumi Harvi Kajtel.

"Irac" je u potpunosti producirao Netflix, a film će premijerno biti prikazan na jesen.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije