Film i serije

Prvi kadrovi iz filma 'Mamma Mia' snimani na Visu

Prvi kadrovi iz filma 'Mamma Mia' snimani na Visu
Foto: Promo | Prvi kadrovi iz filma 'Mamma Mia' snimani na Visu

U prvom trejleru za film 'Mamma Mia! Here We Go Again' gledaoci imaju prilike pogledati rezultat rada filmske ekipe koja je okupirala Vis tokom septembra i oktobra ove godine.

Snimanje na hrvatskom ostrvu trajalo je 24 dana. Na viškom setu bilo je angažovano više od 270 hrvatskih filmskih radnika i statista, a producenti su bili zadovoljni iskustvima sa snimanja u Hrvatskoj, iako im je početak bio težak zbog vremenskih neprilika.

Osim toga, dogodila se i jedna nezgoda u kojoj je povrijeđen član produkcije.

Pirs Brosnan (64) je tokom boravka na Visu uživao sa suprugom Keli Šaje Smit. Vozio je bicikl, pio kafu uz more i obilazio umjetničke galerije. Endi Garsia (61) u Hrvatsku je došao sa svojom kćerkom Alesandrom (26), poznatim plus sajz modelom.

Mlađi glumci u slobodno vrijeme su se zabavljali na plaži, a glumica Lili Džejms, koja je utjelovila mlađu verziju lika Meril Strip, došla je sa svojim momkom glumcem Mettom Smitom.

Radnja nastavka uspješnog filma iz 2008. vraća gledaoce u prošlost i otkriva kako je sve bilo kada su likovi Pirsa Brosnana, Stela Skarsgarda, Kolina Firta i Meril Strip bili mladi.

Premijera filma biće u julu iduće godine. Osim foršpana, pojavio se i video 'It's A Wrap' u kojem je prikazan posljednji dan snimanja na hrvatskom ostrvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije