Film i serije

Publici zabranjeno da priča o detaljima filma "Avengers: Infinity War"

Publici zabranjeno da priča o detaljima filma "Avengers: Infinity War"
Foto: N.N. | Publici zabranjeno da priča o detaljima filma "Avengers: Infinity War"

Tvorci filmskog spektakla "Avengers: Infinity War" upozorili su gledaoce koji budu među prvima gledali ovo ostvarenje da ne smiju da otkrivaju detalje filma.

Najavljeni film je kulminacija putovanja koje traje prethodnih 10 godina, sve od premijere prvog filma "Iron Man". Producenti naglašavaju da će se u filmu pojaviti preko 30 superheroja iz "Marvelovog" univerzuma, ali da to nije konačan broj.

"Preko 30 superheroja nije konačan broj. Biće tu još mnogo drugih junaka koje nismo predstavili u video-najavama ovog filma", istakli su producenti.

Zbog toga su tvorci filma poslali javni apel svim gledaocima koji budu među prvima pogledali novi film da detalje ne otkrivaju drugoj publici i na taj način im pokvare doživljaj.

Ostvarenje "Avengers: Infinity War" će na svjetskim kino-platnima debitovati za nekoliko sedmica. Priliku da pogledaju novi film prije ostalih gledalaca ovoga puta neće imati ni novinari, za koje je dosad bilo uobičajno organizovanje projekcije prije zvanične premijere.

"Ne smijete pokvariti film drugima, kao što ne biste željeli da neko otkrije sve detalje filma vama prije nego što ga pogledate", napisali su producenti u zvaničnom saopštenju.

Zvanična premijera novog filma biće održana u Los Anđelesu 23. aprila, a najavljeno je da će i glumci gostovati na premijernom prikazivanju.

Filmski stručnjaci ističu da je ovo zapravo veliki marketinški potez kompanija "Marvel" i "Disney", koje stoje iza novog filma, te da se nisu odlučili na ovaj potez zato što su nezadovoljni finalnim produktom. Mnogi se slažu da su filmske kompanije namjerno pokrenule ovu inicijativu u nadi da će misterije koje nosi novi film ostati što duže aktuelne, te da će na taj način privući mnogo više gledalaca.

"Marvelov" film "Avengers: Infinity War" najavljen je kao neviđeno filmsko putovanje stvarano 10 godina, a obuhvata sav "Marvelov" bioskopski univerzum. Na filmsko platno gledaocima donosi konačan, najsmrtonosniji obračun svih vremena. Osvetnici i njihovi saveznici superjunaci moraju biti spremni žrtvovati sve kako bi porazili moćnog Tanosa prije nego što on svojim razaranjem i uništavanjem okonča svemir.

Novi filmski spektakl će imati priliku da pogledaju i gledaoci u bioskopima u Bosni i Hercegovni svega tri dana nakon premijere u Los Anđelesu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije