Film i serije

Rasel Krou otkrio da li će igrati u novom "Gladijatoru"

Rasel Krou otkrio da li će igrati u novom "Gladijatoru"
Foto: Sydney Low/NEWSCOM/Pixsell | Rasel Krou otkrio da li će igrati u novom "Gladijatoru"

Nova verzija "Gladijatora", kao što je poznato, uveliko se snima, a glavnu ulogu igraće Po Meskal, i to lik Lucija, nećaka Komodusa, kojeg je glumio Hoakin Finiks.

Rasel Krou, koji je u prvom delu glumio lik gladijatora Maksimusa, neće biti deo nastavka, što je potvrdio gostujući u emisiji "The Ryan Turbidy Show".

"Siguran sam da će u nekom trenutku hteti da me pitaju o nečemu, ali već neko vrijeme nisu ništa pominjali", rekao je Krou i nastavio:

"To je produžetak naracije, ali je mnogo više od Maksimusove smrti, tako da me uopšte ne uključuje", naveo je glumac.

Što se tiče Pola Meskala, Rasel mu je poželio svu sreću u ovom projektu.

"Mislim da otkuda preuzimaju priču, mladi Lucije, koji ulazi u ulogu cara. Mislim da je to veoma pametna ideja u svijetu filma koji smo kreirali", rekao je Krou.

Iako nije uključen u projekat, Rasel je rekao da će mnogi njegovi prijatelji vjerovatno raditi na filmu, dodajući: "Već poznajem dizajnere i kožare koji prave oklop i slične stvari, Ne želim da se previše zadržavam na tome jer me to vraća u period kada sam očigledno bio znatno mlađi. I znate, ružičaste naočare tog iskustva sada su savršeno kristalizovane", priznao je Krou i dodao:

"Postoji mala doza ljubomore da ljudi dožive ono iskustvo koje sam ja nekada imao", naveo je glumac, prenosi Daily Mail.

Osim Pola Meskala, u nastavku "Gladijator" igraće Denzel Vašington i Beri Keogan, ali se za sada ne zna koje uloge.

Paramaunt je već objavio datum izlaska drugog dijela, koji režira Ridli Skot, za 22. novembar 2024. godine, iako je nejasno kada bi snimanje moglo da počne.

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije