Film i serije

Reditelj Južnog vetra: Angažovanje velike holivudske zvezde u nastavku

Reditelj Južnog vetra: Angažovanje velike holivudske zvezde u nastavku
Foto: Screenshot/Telegraf | Reditelj "Južnog vetra": Angažovanje velike holivudske zvezde u nastavku

U novoj epizodi video-serijala "Tanjug Reflektor" reditelj Miloš Avramović otkriva da snimanje drugog dijela televizijske serije "Južni vetar" počinje 1. avgusta i da će popularni tv. format nastajati u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Italiji i Rusiji.

Avramović naglašava da se sa svakim novim projektom po imenom "Južni vetar" povećava nivo produkcije.

"Mogu već sada da najavim da će treća sezona serije 'Južni vetar' biti finale celog projekta baš kao što nam je plan da treći deo filma bude internacionalni projekat u kojem će akteri govoriti na engleskom jeziku", otkriva Avramović.

Kako kaže, namjera produkcije je da angažuje veliku holivudsku zvijezdu za treći dio filma "Južni vetar".

"Verujem da naša filmska produkcija može sebi to da priušti jer u Srbiji postoje izvanredni filmski profesionalci koji mogu da snime ostvarenje koje je na svetskom nivou", kazao je Avramović.

Prema njegovim riječima, premijera filma "Južni vetar - Ubrzanje" biće na Festivalu glumačkih ostvarenja "Filmski susreti u Nišu" krajem avgusta.

"Imali smo dobar start u Nišu s prvim delom filma koji je prikazan u prepunom amfiteatru i ne vidim razlog da to menjamo i sa premijerom drugog dela filma", rekao je Avramović i dodao da je spajanje američkog žanra kriminalističkog filma sa balkanskim miljeom bio najveći izazov za produkciju ostvarenja.

"Drugi deo filma je više kao neka avantura, kao ostvarenje potere. Dosta je uzbudljiviji od prvog dela jer dominira akcija", kazao je Avramović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije