Film i serije

Pratite nas na Google news

Rediteljka Ana Rouz King preminula u 35. godini

Rediteljka Ana Rouz King preminula u 35. godini
Foto: Printscreen YouTube | Rediteljka Ana Rouz King preminula u 35. godini
Telegraf.rs

Rediteljka Ana Rouz King preminula je u 35. godini, nakon što joj je dijagnostikovan rak pluća tri godine ranije, piše Metro.

Ana je umrla u bolnici Memorial Sloan na Menhetnu poslije "hrabre trogodišnje borbe s rakom", potvrdila je njena porodica.

"Njena prijateljstva su se protezala na kontinente i bila su bliska i trajna. Ana Rouz je naporno radila, živela punim plućima, voljela da putuje širom svijeta, i darežljivo dočekivala porodicu i prijatelje u svom domu u Šermanu", piše u čitulji koju je napisala njena porodica.

Takođe se dodaje da je njena darežljivost doticala ne samo one u njenom širom krugu, već i mnoge druge kojima je to bilo potrebno, uključujući i fond za istraživanje kancera koji je osnovala.

Za sobom je ostavila supruga Majkla Telisa i četvorogodišnju ćerku Vilou Rouz.

Ana je poznata po režiji, scenariju i produkciji filma Good Enough iz 2016. godine, koji prati stjuardesu koja, nakon očeve smrti, traga za davno izgubljenim rođakom.

Ana je tada izjavila da je film inspirisan smrću njenog oca, Rodžera Kinga, osnivača firme King World Productions, i koji je lansirao karijere Opre Vinfri i Dr Fila.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije