Film i serije

Serija "Državni službenik" prodata u Brazilu

Serija "Državni službenik" prodata u Brazilu
Foto: Printscreen YouTube | Serija "Državni službenik" prodata u Brazilu
Tanjug

BEOGRAD - Igrana serija "Državni službenik" biće emitovana u Brazilu budući da je najveća brazilska striming platforma "Globoplay" otkupila ekskluzivna prava na emitovanje ove špijunsko - kriminalističke serije iz dvije sezone, autora Predraga Gage Antonijevića, saopšteno je danas.

Serija je urađena u koprodukciji Telakoma Srbija i produkcijskih kuća "Dandelion Productions" i "Film Danas".

Prema dosadašnjim statistikama, čak 30 miliona korisnika će moći da prati uzbudljiv triler u kome igraju Milan Marić, Vaja Dujović, Nebojša Dugalić, Žarko Laušević, Ljubomir Bulajić, Marta Bjelica, Nenad Jezdić, Aleksandar Berček, Igor Ðorđević, i mnogi drugi.

Posrednik u sklapanju ovog poslovnog uspjeha bila je distributerska kuća "GoQuest Media", koja ima ekskluzivna prava na distribuciju ove serije širom svijeta.

Predstavnici "Globoplay" platforme izrazili su zadovoljstvo, jer je "Državni službenik", u režiji Miroslava Lekića i Ivana Živkovića, pronašao svoj put do Južne Amerike i sigurni su da će lokalna publika vjerno pratiti svaku epizodu.

"Velika zainteresovanost domaće publike, ali i ovakve saradnje sa inostranim partnerima i producentskim kućama dokaz su da smo na pravom putu kada je reč o produkciji i ulaganju u srpsku kinematografiju. Nema sumnje da ćemo nastaviti sa proizvodnjom još kvalitetnijeg i zanimljivijeg sadržaja u budućnosti", izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.

Srpska akciono-špijunska TV serija "Državni službenik" oduševila je regionalnu publiku, a snimanje treće sezone je trenutno u toku.

Tema novih epizoda biće veoma aktuelna, a to je upravo pandemija virusa kovid-19.

Ustaljenom glumačkom ansamblu priključiće se i novi lik kojeg će tumačiti hrvatski glumac Frano Mašković, dok se nakon prve sezone vraća i uvijek odličan Igor Ðorđević u ulozi Hameda.

Publika će treću sezonu popularne serije moći da prati na proleće 2022. godine.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije