Film i serije

Serije će dominirati i u ovoj godini

Serije će dominirati i u ovoj godini
Foto: Ilustracija | Serije će dominirati i u ovoj godini

Dekica, kokice i omiljena TV serija biće idealan recept i za 2019. godinu. Naime, stižu nam nove sezone serija koje smo obožavali gledati protekle godine, kao i one potpuno nove, čija je premijera zakazana upravo za 2019. godinu, a ako budu upola dobre kao i one prethodne, zagarantovan nam je najbolji TV provod i sljedeće godine. Evo nekoliko naslova koje ljubitelji serija sa nestrpljenjem iščekuju.

"Black Monday"

Kako izgleda kada grupa autsajdera pokušava osvojiti Vol Strit? "Black Monday" odgovor je upravo na to pitanje. Ova serija najavljena je za sam početak godine, tačnije januar 2019, a glumačku postavu čine Don Čidl, Endju Ranels, Regina Hol i Paul Šir, dok su producenti Set Rogan i Evan Goldberg.

"You are the worst"

Peta sezona omiljene serije vraća se na male ekrane takođe ovog mjeseca. Ovo je i ujedno zadnja najavljena sezona ove serije, koja će tako zaokružiti čitavu priču. Ako vas zanima kako će rezultirati vjenčanje glavnih aktera koji se inače smrtno boje braka i obaveza koje dolaze s njim, svakako rezervišite zimu za upravo ovu seriju.

"True Detective"

Serija koja je zaludjela horde obožavalaca širom svijeta svoju treću sezonu takođe dobiva u ovoj godini. Dobitnik "Oscara" Maheršala Ali igra policijskog detektiva iz Arkanzasa koji istražuje nestanak dvoje male djece. Hoćemo li konačne odgovore dobiti u novoj sezoni  saznajte već u prvoj epizodi.

"The Umrella Academy"

Godine 1989. 43 djece se rodilo istog dana neočekivano različitim, nepovezanim ženama koje dan prije nisu pokazivale nikakve znakove trudnoće. Sedmoro djece usvojio je sir Redžinald Hargrivs, industrijalac milijarder, koji stvori "The Umbrella" akademiju, gdje priprema svoju djecu kako bi spasila svijet.

"Big little lies"

Serija s impresivnom glumačkom postavom, koju čine Nikol Kidmen, Riz Viterspun i Šalen Vudli, svoju dugoočekivanu sezonu dobiva upravo ove godine. Serija prati živote tri različite žene koje žive u malom gradu pokušavajući odgojiti svoju djecu. No, naizgled savršena idila narušena je ubistvom i pozadinskim raskolima porodice. Sjajna vijest je što se glumačkoj postavi pridružuje i vjerovatno najbolja glumica svih vremena, Meril Strip.

"I am the night"

Ovo je priča o Fauni Hodel, koja je odvedena od majke nakon rođenja. Dok Fauna istražuje svoju mračnu prošlost, ona slijedi tragove koji je vode do neslavnog holivudskog ginekologa, dr Džordža Hodela, čovjeka uključenog u najmračnije stvari u Holivudu. Glumačke role tumače Peti Dženkins i Kris Pejn.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije