Film i serije

Pratite nas na Google news

"Simpsonovi" uskoro opet na filmu

"Simpsonovi" uskoro opet na filmu
Foto: N.N. | "Simpsonovi" uskoro opet na filmu
N.N.

Kreator serije "Simpsonovi", Met Gruning najavio je da će se nakon uspješnog prvog dijela filma iz 2007. godine, snimati novi nastavak filma o popularnoj porodici iz Springfilda. Iskoristio je i priliku da obožavaocima poruči da spajanje Fox produkcije sa Diznijem neće uticati na novi nastavak.

"Nema sumnje da će biti drugi dio filma o Simpsonovima. Dizni će želeti nešto za svoje pare",  rekao je on.

U prvom dijelu filma, nakon što Homer izazove ekološku katastrofu porodica Simpson biva protjerana iz Springfilda, a predsednik Švarceneger grad stavlja pod karantin. Simpsonovi spas nalaze na Aljasci gde odlučuju da spasu svoj grad i vrate se u njega.

Film je doživio veliku popularnost za kratko vrijeme, tako je zaradio 29.1 miliona dolara prvog dana prikazivanja u Americi i time se popeo na 18. mjesto po zaradi tokom prvog dana emitovanja.

Serija "Simpsonovi" nedavno je postala najdugovečnija pisana serija koja se emituje u udarnom terminu, a od jeseni je ušla u 30. sezonu. Emituje se na Fox kanalu od samog početka, ali pošto će se studio 20th Century Fox uskoro spojiti sa kompanijom Dizni, to znači da će ta mreža morati da od njih, formalno, otkupljuje nove epizode.

Ova odluka zabrinula je ljubitelje Homera i njegove porodice, kakva će biti budućnost serije. Fox je odlučio da umiri fanove i sapštio da je već u pripremi dovoljan broj epizoda da potraje godinama.

Pored Simpsonovih, Fox priprema i film o porodici Grifin ("Porodični čovjek") , koji će kao i film o Simpsonovima obogatiti igranim elementima, što je iznenadilo ljubitelje ovih serija.

Pogledajte trejler za prvi dio filma o "Simpsonovima":

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije