Film i serije

Skarlet Johanson najplaćenija glumica

Skarlet Johanson najplaćenija glumica
Foto: Instagram | Skarlet Johanson najplaćenija glumica

Magazin Forbs je objavio koja glumica je uspjela da ostvari najveću zaradu prošle godine, a rezultat će vas možda iznenaditi.

Nakon fantastične Eme Stoun, koja je prošle godine proglašena najplaćenijom glumicom najviše zahvaljujući uspjehu mjuzikla "La La Land", američka glumica Skarlet Johanson je preuzela ovu zavidnu titulu, piše australijski Njuz.com.

Skarlet Johanson je osvojila prvo mjesto na godišnjoj Forbsovoj listi najbolje plaćenih glumica u Holivudu. Zvijezda filma "Osvetnici" (Avengers), koja čak nije bila na prošlogodišnjoj listi ni u prvih deset, uspjela je da osvoji svoju superherojsku zaradu od 40 miliona američkih dolara u 2017. godini.

Johansonova je glumila Crnu Udovicu u ovogodišnjem blokbasteru "Osvetnici: Rat beskraja" (Avengers: Infinity war), i kako je poznato, ponovo će imati istu ulogu u nastavku koji slijedi 2019.

U međuvremenu, Ema Stoun nije uspjela da se kotira u prvih 10 za 2018. godinu, ali sa procjenom bogatstva od više od 28 miliona dolara, mislimo da je sigurno zadovoljna uspjehom svojih projekata.

Anđelina Džoli zauzela je drugo mesto na ovogodišnjoj Forbsovoj listi, sa zaradom od 28 miliona, od kojih je većina vezana za njenu ulogu u predstojećem nastavku za film "Grdana: Zla vila" (Maleficent).

Dženifer Aniston je treća, zahvaljujući seriji ugovora (uključujući Smartwater, Aveeno i Emirates) na osnovu kojih je zaradila 19.5 miliona dolara.

Riz Viderspun, Mila Kunis, Džulija Roberts, Kejt Blanšet, Melisa Makarti i Gal Gadot se takođe nalaze u prvih deset na listi koju je objavio Forbs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije