Film i serije

Skorseze priprema film o Sinatri, šuška se kome bi mogla pripasti glavna uloga

Skorseze priprema film o Sinatri, šuška se kome bi mogla pripasti glavna uloga
Foto: Tanjug/AP | Skorseze priprema film o Sinatri, šuška se kome bi mogla pripasti glavna uloga

Nakon što je imao 10 nominacija za Oskara u prethodnoj godini, Martin Skorseze ima u planu dva nova projekta, a jedan od njih je biografski film o Frenku Sinatri.

Varajeti navodi da izvori kažu kako planira da snimi dva filma uzastopno: prvi o Isusu, a drugi o Sinatri.

Skroseze nastoji da zaobiđe studijski sistem i samostalno finansira "Isusov život", zasnovan na knjizi Šusakua Endoa iz 1973.

Zauzeo je isti pristup sa dramom "Tišina" iz 2016, a zapravo Skorseze bi želio i da se ponovo ujedini sa zvijezdom filma Endruom Garfildom.

Očekuje se da proizvodnja počne kasnije ove godine, kao i snimanje u Izraelu, Italiji i Egiptu. Snimanje u Izraelu moglo bi da se pokaže kao preveliki logistički izazov s obzirom na to da je zemlja u ratu.

Projekat "Sinatra" bi takođe mogao naići na neke prepreke: kćerka legendarnog pjevača Tina Sinatra kontroliše očevo nasljeđe i još uvijek nije dala odobrenje za film. Ali to nije spriječilo Skorsezea da sastavi ubistvenu glumačku ekipu u kojoj će Leonardu Dikapriju povjeriti naslovnu ulogu, a Dženifer Lorens da igra Sinatrinu drugu suprugu Avu Gardner, kažu izvori, prenosi b92.

Uz dvije velike filmske zvijezde u glavnim ulogama, film izaziva interesovanje velikih studija i strimera. Epl, koji je finansirao Skorsezeov posljednji film vrijedan 215 miliona dolara, volio bi da ostane u poslu sa velikim režiserom, ali pretpostavlja se da je Soni predvodnik u realizaciji projekta.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije