Film i serije

"Slugu" pogledalo 11 miliona gledalaca

"Slugu" pogledalo 11 miliona gledalaca
Foto: N.N. | "Slugu" pogledalo 11 miliona gledalaca

Film "Sluga", u kojem glavnu ulogu igra Miloš Biković, danas je i zvanično oborio sve rekorde sa nevjerovatnom cifrom od 11 miliona i 100 hiljada gledalaca.

Time je ovaj film zauzeo i sam vrh kada je u pitanja zarada od skoro 3 milijarde rubalja. Takođe, danas je ujedno i objavljeno da je film u jednom danu pogledalo više od 750.000, što je još jedan nedostižan rezultat.

Samim tim ne čude komentari ruskih medija da je Miloš Biković ovim filmom zacementirao epitet najomiljenijeg i svakako najpoznatijeg glumca u Rusiji.

U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandar Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibčeva.

Biković i "Sluga" gledaniji su i od najočekivanijeg ruskog filma "Invazija" Fjodora Bondarčuka, koji je pogledalo 440.000 ljudi.

Ova simpatična komedija govorio o Griši (Miloš Biković) koji je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je "iznad zakona". Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mjere, i uz pomoć starog prijatelja, psihologa, smišlja plan kako da rehabilituje svog neposlušnog sina.

(telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije