Film i serije

Sprema se film koji predhoduje radnji franšize “Igre gladi”

Sprema se film koji predhoduje radnji franšize “Igre gladi”
Foto: N.N. | Sprema se film koji predhoduje radnji franšize “Igre gladi”

Franšiza Igre gladi ili "The Hunger Games" donijela je svojim producentima ogroman uspjeh. Tako je "Lionsgate" prihodovao više od tri milijarde dolara od prva četiri filma.

Iz ovog studija zvanično je saopšteno da planiraju snimanje filma “The Ballad of Songbirds and Snakes”, koji bi bio prethodnik prvom filmu iz serije. Takođe, saopšteno je i da će reditelj biti Frensis Lorens, a da će scenario biti napisan prema novom romanu Suzan Kolins. Radnja se dešava godinama pijre dešavanja iz prvog filma, a glavni lik je 18-godišnji Koriolajnus Snou, čovjek koji će mnogo kasnije postati okrutni vladar Panema.

"Suzanina nova knjiga bila je vrijedna čekanja. Ona nudi sve čemu su se fanovi nadali, imajući u vidu prethodne knjige, ali i donosi potpuno nova uzbuđenja i uvodi čitavu paletu novih likova. ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ kreativno je uzbuđujuća i uvodi ovaj svijet u kompleksnu novu dimenziju koja pruža zapanjujuće kinematske mogućnosti. Svi smo uzbuđeni što možemo ponovo da ujedinimo tim koji je stvarao ovu jedinstvenu, i jedva čekamo početak produkcije", rekao je Džo Drejk, direktor "Lionsgate-a".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije