Film i serije

Šta nas očekuje u drugoj sezoni serije "Tajne vinove loze"

Šta nas očekuje u drugoj sezoni serije "Tajne vinove loze"
Foto: Print Screen/YouTube | Šta nas očekuje u drugoj sezoni serije "Tajne vinove loze"

Nova, druga sezone serije "Tajne vinove loze" krenula je da se prikazuje na programu Superstar TV od ponedjeljka, 28. marta, dok na RTS-u emitovanje kreće od ponedjeljka, 4. aprila.

Glumica Sena Đorović, koja glumi lik Line Tomović, je gostujući u Jutarnjem programu RTS-a navela da gledaoci mogu da očekuju neočekivano.

"Ovo jeste druga sezona, ali je u stvari nastavak priče iz prvog dela. Naslanjamo se direktno na ono što se desilo u prvom serijalu", rekla je Sena Đorović, i navodi da će biti novih likova.

"Ove sezone imamo puno kolega koji su nam se pridružili. Počev od veterana našeg glumišta, pa zatim dosta glumaca mlađe generacije kao i kolega iz regiona", rekla je glumica, koja potom govorila o svom liku, kao i o samoj drugoj sezoni.

"Moj lik je u drugom serijalu prilično raspisan, na meni vrlo zanimljiv i neočekivan način. Biće puno iznenađenja, ali meni lično je ova sezona bila jako teška za snimanje u smislu zahtevnosti. Zaista je glumački bila ogroman izazov i zahtevala je da uključim sve svoje glumačke motore koje imam, da bih mogla da ispratim taj lik, u tim novim, neočekivanim, jako komplikovanim životnim situacijama, i ostanem dosledna onome što sam započela u prvoj sezoni", rekla je Sena Đorović.

Pored Sene Đorović, u drugoj sezoni serije "Tajne vinove loze" igraju još Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Marko Vasiljević, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Nataša Janjić, Nikola Kojo, Anita Mančić i Aleksandar Đurica i drugi.

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije