Film i serije

Tarantino najesen počinje snimati posljednji film u karijeri

Tarantino najesen počinje snimati posljednji film u karijeri
Foto: Pxhere | Tarantino najesen počinje snimati posljednji film u karijeri

Kultni američki redatelj Kventin Tarantino najavio je da najesen namjerava snimiti svoj deseti film, koji bi trebao biti posljednji u njegovoj karijeri.

"Završio sam scenarij za ono što će biti moj posljednji film", rekao je redatelj filmova Pulp Fiction, Kill Bill ili Inglourious Basterds, intervjuisan u Parizu.

"Pretpostavljam da ću ga vjerojatno snimiti najesen", rekao je, dodajući da su sve glasine koje su kružile o ovom filmu samo nagađanja. Radnja filma pod radnim nazivom The Movie Critic odvijaće se 1977. godine, naveo je on.

"Nije posvećen novinarki i filmskoj kritičarki i nije biografski film o Pauline Kael", kultnoj figuri New Yorkera, koja je umrla 2001., kako su neki mediji nedavno iznijeli, naglasio je Tarantino.

Reditelj filmova prepunih sinefilskih referenci, 60-godišnji Tarantino već je odao počast američkoj kinematografiji s kraja 1960-ih i početka 1970-ih u svom posljednjem, devetom filmu Bilo jednom u... Hollywoodu (2019).

Više puta Tarantino je rekao da želi završiti karijeru nakon što snimi 10 filmova, računajući dva Kill Billa kao jedan, čime je dodatno podgrijao očekivanja njegovih obožavalaca oko novog filma, prenosi Index.hr.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije