Film i serije

Tom Henks i njegova supruga zaraženi virusom korona

Tom Henks i njegova supruga zaraženi virusom korona
Foto: Tanjug/AP | Tom Henks i njegova supruga zaraženi virusom korona

​Američki glumac i oskarovac Tom Henks i njegova supruga, glumica Rita Vilson, pozitivni su na virus korona, objavio je Henks u srijedu na društvenim mrežama.

Henks je na Twitteru napisao da su se on i supruga testirali na virus korona u Australiji gdje radi na filmu nakon što su osjetili umor i bol s blagom temperaturom.

"Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove (...) Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni", napisao je Henks.

Naveo je i da će oboje biti "testirani, posmatrani i izolovani" onoliko dugo koliko bude potrebno.

Na Facebooku je objavio kako će redovno obavještavati o svom stanju.

Prva slavna osoba za koju se zna da ima virus korona

Henks je prva američka slavna osoba za koju se zna da je pozitivna na koronavirus koji je u SAD-u zarazio više od hiljadu osoba.

New York Times javio je da je Henks bio u Australiji kako bi snimio film o životu Elvisa Prislija u kojem glumi Prislijevog menadžera - pukovnika Toma Parkera. Film je stavljen na čekanje kako bi procijenila situacija.

"Saznali smo da je član našeg filma o Elvisu, koji je trenutno u predprodukciji u Australiji, pozitivan na Covid-19", navodi s u saopštenju filmskog studija Warner Bros bez imenovanja Toma Henksa. Dodaje se i da rade s relevantnim australijskim zdravstvenim agencijama kako bi identifikovali i stupili u kontakt sa svima koji su možda došli u direktan kontakt s "tom osobom".

Henks je osvojio Oskare za svoje uloge u filmovima "Filadelfija" i "Forest Gamp".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije