Film i serije

Tom Kruz prvi put u Tarantinovom filmu?

Tom Kruz prvi put u Tarantinovom filmu?
Foto: Tanjug/AP | Tom Kruz prvi put u Tarantinovom filmu?

Posljednjih nedjelja se nagađa da će holivudski glumac Tom Kruz glumiti u novom, a ujedno i posljednjem filmu reditelja Kventina Tarantina.

Uprkos tome što je jedna od najvećih zvijezda u industriji, Kruz nikada nije glumio u Tarantinovom filmu, što ovu saradnju čini veoma očekivanom. Kruzova radna etika, u kombinaciji sa Tarantinovim odličnim pisanjem i režijom, učinili bi ga savršeno prikladnim za film "The Movie Critic", piše The ScreenRant.

Još uvijek nije zvanično potvrđeno da ćemo Kruza gledati na velikom ekranu u Tarantinovom djelu, iako se o tome sve više priča i nagađa se da su u toku posljednji pregovori.

Kruza bismo gledali rame uz rame sa Bredom Pitom, koji je već dobio ulogu u novom filmu, što bi bio prvi put nakon 20 godina, još od "Intervjua sa vampirom", prenosi b92.

Tom Kruz je nakratko razmatran za ulogu Klifa u filmu "Bilo jednom u Holivudu" prije nego što se Tarantino na kraju odlučio za Pita. Prema "Kolajderu", Tarantino je zapravo lično razgovarao sa Kruzom o ulozi, opisujući ga kao “sjajnog momka“, ali je odlučio da će se Pit bolje snaći u toj ulozi jer su on i Leonardo Dikaprio bolji par na ekranu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije