Film i serije

"Tri metra iznad neba'' uskoro kao serija

"Tri metra iznad neba'' uskoro kao serija
Foto: N.N. | “Tri metra iznad neba'' uskoro kao serija

Ljubavni film “Tri metra iznad neba” koji je prije nekoliko godina potpuno oduševio publiku, a koji je nastao po istoimenom romanu italijanskog autora Federika Moća, oduševio je sve.

Najava o mogućnosti snimanja italijanske serije temeljene na poznatim likovima predstavljena je još prošle godine, a čini se kako će uskoro zaista i ugledati svjetlo dana.

''Tri metra iznad neba'' jedan je od najprodavanijih romana Federica Moća, jednog od najvažnijih italijanskih autora novijeg vremena. Velika priča o ljubavi između dvoje mladih koji se svim silama pokušavaju, metaforički, odvojiti od tla i koračati po nebu osvojila je srca gledalaca diljem svijeta, a čini se kako je upravo to razlog zbog kojeg je “Netflix” odlučio nastaviti ovu romantičnu priču i predstaviti ju na svojoj platformi. Nakon prve, italijanske verzije u obliku filma koja je ujedno i prva ekranizacija ovog romana uslijedila je i genijalna španska verzija režisera Fernanda Gonzaleza Molina koja je, iako druga po redu, zaludjela mlađu publiku i učinila ovaj ionako popularni roman i samu priču još poznatijom među mlađim čitateljstvom

Priča o zaljubljenom mladom paru u italijanskoj seriji nastavlja se kroz nove likove; Hache i Babi zamijeniti će Ale i Samer, dvoje mladih ljudi iz različitih svjetova koji će tokom ljeta koje provode na obalama Jadrana osjetiti nevjerojatnu privlačnost koja će pokrenuti ljubavnu priču punu strasti i avantura na kakve smo navikli i koje su nas potpuno osvojile u “Tri metra iznad neba”.

Gotovo svi glumci koji će tumačiti likove nove serije prilično su nova lica italijanske kinematografije; Ludoviko Tersigni utjeloviti će lik Alea, a Koko Rebeka Edogame lika prekrasne Samer. Serija će se početi prikazivati 29. aprila na italijanskoj verziji “Netflixa”, a još uvijek nije poznato hoće li se istog datuma pojaviti i na domaćoj inačici popularnog streaming servisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije