Film i serije

Pratite nas na Google news

U planu šesta sezona serije "Bjekstvo iz zatvora"

U planu šesta sezona serije "Bjekstvo iz zatvora"
Foto: Screenshot | U planu šesta sezona serije "Bjekstvo iz zatvora"
N.N.

Glumac Dominik Parsel odgovorio je na glasine da li će se snimati šesta sezona serije "Bjekstvo iz zatvora". Prema njemu, to će se desiti.

Dominik, koji u seriji glumi čovjeka koji je nepravedno osuđen na smrt zbog ubistva koje nije počinio, postavio je danas na Instagramu fotografiju kojom razjašnjava nekoliko glasina, pa i o samoj seriji.

"Glasina 1. Mator sam. Istina je. Imam 50 godina", započeo je glumac svoju objavu da bi poslije nekoliko redova spomenuo i kako je šesta sezona u planu, prenosi "B92".

Treba sačekati zvanično saopštenje, ali njegova objava svakako uliva nadu obožavaocima serije koja se prvi put emitovala 2005. godine.

Ako ćemo da vjerujemo stranici IMDB, šesta sezona je potvrđena.

"Bjekstvo iz zatvora" prati Linkolna Burouza (Parsel) i napore njegovog mlađeg i nadarenog brata Majkla Skoufilda (Ventvord Miler) da ga izbavi iz zatvora, a čitav plan za bijeg je sakriven u detaljnim tetovažama na njegovom tijelu.

Sljedeće sezone prate njih dvojicu kako bježe ali i odmotavaju komplikovano klupko zavjere sa najviših političkih vrhova koji su smjestili Burouza u zatvor.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije