Film i serije

"Ubice mog oca" se vraćaju u mnogo mračnijoj četvrtoj sezoni

"Ubice mog oca" se vraćaju u mnogo mračnijoj četvrtoj sezoni
Foto: Facebook | "Ubice mog oca" se vraćaju u mnogo mračnijoj četvrtoj sezoni

Trejler za novu, četvrtu po redu sezonu jedne od najpopularnijih krimi serija u regionu "Ubice mog oca" objavljen je juče. Gledaoce očekuje novi slučaj, novi likovi i zapleti, ali i otkrivanje nekih starih tajni – jedna, kako najavljuju autori, dosta mračnija sezona od svih prethodnih, ali sa mnogo više akcionih scena.

Centralni slučaj u novoj sezoni je silovanje, a autori serijala kažu da su time htjeli da ukažu na poraznu statistiku velikog broja slučajeva seksualnog nasilja, ali i činjenicu da je broj prijavljenih slučajeva jako nizak.

Paralelno sa ovom pričom gledaoci će moći da prate ratove starih kriminalnih klanova koje inspektori Aleksandar Jakovljević (Vuk Kostić) i Mirko Pavlović (Marko Janketić) pokušavaju da odgonetnu i da, kao i do sada, ostanu na strani pravde. Takođe, slučaj otkrivanja ubice oca inspektora Jakovljevića ostaje jedan od prioriteta.

Novo lice je Sloboda Mićalović, u ulozi inspektorke za krvne i seksualne delikte Dunje koja je zadužena za otkrivanje i pronalaženje silovatelja. Njen lik je snažna i sposobna žena koja neumorno radi kako bi pomogla žrtvama nepoznatog zločinca.

Nove likove u četvrtoj sezoni igraće i Voja Brajović, Boris Komnenić, Aleksandra Prijović, Mladen Sovilj i drugi. Autori serije su Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić, a seriju je za United Media snimio Film Danas i "Dandelion production".

Za one koji su nestrpljivi i koji žele da svih 10 epizoda novog serijala pogledaju odmah, kompanije United Media i SBB i ovog puta su omogućile uslugu "bindžovanja" koja će biti dostupna svima od 28. februara preko platforme EON.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije