Film i serije

"Uvod u anatomiju" zvanično dobija novu sezonu

"Uvod u anatomiju" zvanično dobija novu sezonu
Foto: Promo | "Uvod u anatomiju" zvanično dobija novu sezonu

Serija "Uvod u anatomiju" zvanično dobija novu sezonu, sa zvijezdom Elen Pompeo, koja se ponovo vraća u ulozi Meredit Grej.

Popularna bolnička drama dobiće 18. sezonu, a glumica Elen Pompeo, koja u seriji igra doktorku Meredit Grej, obnovila je ugovor za još najmanje godinu dana, piše Screenrant.

"Uvod u anatomiju" jedna je od najgledanijih serija na televiziji skoro dvije decenije i njeno prikazivanje još uvijek nije završeno. Trenutno je u toku 17. sezona, a finale bi trebalo da bude prikazano 3. juna, piše B92.

Serija koju je stvorila Šonda Rajms premijerno je izvedena 2005. godine sa glumačkom ekipom koju su predvodili Elen Pompeo, Patrik Dempsi, Čandra Vilson i Sandra Ou.

Od tada je serija stekla i izgubila brojne likove, često na neobično jezive načine, uključujući Dempsijevog omiljenog doktora Dereka Šeparda i dr Kristinu Jang.

Nedavno je najavljeno da će dugogodišnja zvijezda, glumac Džesi Vilijams, koji je debitovao u liku dr Džeksona Ajverija sve do šeste sezone, biti sljedeći koji će napustiti seriju nakon završetka sezone 17.

Kroz sve te rotacije glumaca, Elen Pompeo je ostala u glavnoj ulozi Meredit Grej i zadržaće se bar još jednu sezonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije