Film i serije

Vežite se, u kina stiže "Južni vetar: Ubrzanje"

Vežite se, u kina stiže "Južni vetar: Ubrzanje"
Foto: Ustupljena fotografija | Vežite se, u kina stiže "Južni vetar: Ubrzanje"
N.N.

Stiže nam drugi dio franšize Južni vetar koji je oduševio cijelu regiju. Podsjetimo, prvi film “Južni vetar” redatelja Miloša Avramovića je 2018. godine postao najgledaniji film u regiji u prethodne dvije dekade. Nakon filma je snimljena serija od 14 epizoda, a sad život glavnog lika Petra Maraša nastavlja tamo gdje je serija stala.

Vjerujemo da će sve obožavaoce ove fantastične akcijske franšize oduševiti vijest da “Južni vetar: Ubrzanje" premijerno stiže u Bosnu i Hercegovinu u srijedu 10. novembra u CineStar Banja Luka - Delta planet, te 11. novembra u CineStar Sarajevo - Bingo City Center. U oba grada će se održati svečane premijere kojima će prisustvovati i ekipa filma.

Zbog velikog interesovanja publike, CineStar kina su za to veče omogućila posjetiocima da osiguraju svoja mjesta u više dvorana, kako bi svi fanovi dobili priliku prvi pogledati film upravo u društvu svojih idola - Maraša i Baće.

Premijeru su najavili i glumci:

https://www.youtube.com/watch?v=xuyAySX0Cvc

https://www.youtube.com/watch?v=8-Zf8MrfWBw

Petar Maraš u novom filmu koristi sve prednosti novostečenog statusa „nedodirljivog vođe srpskog podzemlja", pod zaštitom same države. U želji da proširi i ozakoni posao, nezakonito stečeni novac Maraš ulaže u legalne poslove. Tražeći povoljnu priliku, sa svojim vjernim Baćom odlazi u istočnu Srbiju. Tamo saznaje vijesti zbog kojih će biti prisiljen promijeniti planove i vratiti se na ulicu. Život na kocki, igranje po pravilima međunarodnih narko-kartela i brojne spektakularne akcijske scene – to su samo neki detalji onoga što nas čeka u Ubrzanju.

Redatelj Avramović i njegova ekipa zasigurno neće razočarati publiku, pokazali su to već na rasprodanoj projekciji filma ovo ljeto u pulskoj Areni.

Miloš Biković i Miodrag Radonjić ponovo su u ulogama Maraša i Baće, a podršku im daje Car, kojeg glumi legendarni Miki Manojlović.  Luka Grbić je u ulozi mlađeg Maraša, dok je vodeća ženska junakinja Jovana Stojiljković. Kako se film dijelom snimao i u Hrvatskoj, između ostalih ćemo u ovom dijelu gledati i Gorana Navojca, te Aleksandra Berčeka, Mariana Valeva, Zacharyja Baharova, Maka Marinova, Anastasiu Everall i mnoge druge.

Scenario potpisuju redatelj Miloš Avramović i Petar Mihajlović, dok su producenti filma Tatjana Žeželj Gojković, Miloš Avramović, Miloš Biković i Miodrag Radonjić.

Ulaznice za premijeru s ekipom filma u CineStaru 10. novembra za Banju Luku i 11. novembra za Sarajevo, kao i za redovne projekcije od 11. novembra su u prodaji i možete ih kupiti već danas na: https://bit.ly/3bjYBQ0  ili na blagajnama kina.

Službene stranice filma "Južni Vetar: Ubrzanje":

Instagram: https://www.instagram.com/juznivetarfilm

Facebook: https://www.facebook.com/JuzniVetarFilm

YouTube: https://www.youtube.com/c/Juznivetarfilm

IMDb: https://bit.ly/IMDb_juznivetarubrzanje

Trailer filma možete pogledati u videu ispod.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije