Film i serije

“Vozač kreće u akciju” i u domaćim kinima od 24. avgusta

“Vozač kreće u akciju” i u domaćim kinima od 24. avgusta
Foto: Ilustracija | “Vozač kreće u akciju” i u domaćim kinima od 24. avgusta

Baš poput svog neobičnog imena, Baby je jedinstven u svom poslu: naime, ne postoji bolji i brži vozač kada je u pitanju bijeg s mjesta zločina. Dok njegova ekipa pljačka banke, Baby sjedi za volanom svog nabrijanog automobila, strpljivo čekajući kolege prije nego što se svi zajedno bace u bijeg, ispunjavajući „slobodno“ vrijeme slušanjem raznovrsne muzike preko svojih slušalica. Od 24.avgusta i u BH kina nam stiže akcioni hit triler ovog ljeta “Vozač”.

Baby je mladi i talentirani vozač automobila koji služe za bijeg nakon pljačke. Međutim, kada upozna djevojku svojih snova, Baby u novom poznanstvu vidi priliku za bijeg od kriminala. Ipak, nakon što ga mafijaš prisili da radi za njega, Baby se mora suočiti sa stvarnošću – pljačkom unaprijed osuđenom na propast koja će zaprijetiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

Film “Vozač” režirao je Edgar Wright koji nam se do sada predstavio zabavnim filmovima kao što su „Shaun of the Dead“ i „Hot Fuzz“, a potpisao je i scenarij Marvelovog „Ant-Mana“. U svom novom akcionom trileru okupio je zaista impresivnu ekipu predvođenu oskarovcima Kevinom Spejsijem i Džejmijem Foksom, dobitnikom nagrada Zlatni globus i Emi Džonom Hamom te mladim filmskim zvijezdama Anselom Elgortom i Lili Džejms.

Akcioni adrenaliski triler “Vozač” inspirisan je muzičkim spotom „Blue Song“ elektronske skupine Mint Royale kojeg je sam Rajt i režirao, a u kojem Noel Filding glumi velikog ljubitelja muzike koji je ujedno i vozač pljačkašima banaka. Ovo je takođe i prvi film u karijeri Edgara Rajta koji je u  potpunosti snimljen u SAD-u.

“Vozač” koji je svoju BH Premijeru doživio prije nekoliko dana u završnoj večeri Opean Air programa 23.SFF, kreće u sa prikazivanjem u svih BH kinima u distribuciji Con film, zvaničnog zastupnika studija Sony za BiH, i to u multipleksima Cinema City u Sarajevu, Cineplexx Palas u Banjaluci, Cinestare u Mostaru, Tuzli i Bihaću, Ekran u Zenici, te Andrićgrad u Višegradu te kina u Prijedoru, Trebinju i Busovači.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije