Film i serije

Pratite nas na Google news

Vraća se serija koja je proslavila Vila Smita

Vraća se serija koja je proslavila Vila Smita
Foto: Screenshot | Vraća se serija koja je proslavila Vila Smita
N.N.

Radi se rimejk "Princa sa Bel Era" u kome učestvuje i Vil Smit, zvijezda prethodnih šest sezona popularne serije, pišu američki mediji.

O novoj seriji vode se pregovori s brojnim striming servisima, među kojima su HBO Maks i Netflixs, a Smit bi, navodno, trebalo da bude jedan od izvršnih producenata, pišu "Holywood reporter" i "Variety".

U originalnom sitkomu, koji se prikazivao od 1990. do 1996. godine, zabrinuta zbog sinovljeve nespremnosti da život shvati ozbiljno, tinejdžera Vila (Vil Smit), majka šalje tetki Vivijan (Dženet Hjubert-Viten) i njenoj porodici u kalifornijski Bel-Er, da bi se onde uozbiljio i naučio odgovornosti.

Ali već na prvoj zajedničkoj večeri, kojoj prisustvuju pripadnici visokog društva, vidljivo je da životni stavovi Vila i Benksovih nisu na istoj liniji.

U šest sezona i 148 epizoda, uz Smita su glumački ansambl činili sjajni komičari, zbog čega je ona postala vrlo uspješna.

Po pisanju američkih medija radnja nove verzije biće smeštena u današnje vrijeme, epizode će trajati po sat vremena, a žanr neće biti komedija već drama.

Da je riječ o drami vidljivo je iz četvorominutnog video-snimka sa YouTubea, kojeg je prošle godine objavio reditelj Morgan Kuper, koji seriju u novom ruhu vidi više kao dramu.

Pojedinosti o tome kada stiže serija i ko će glumiti mladog Vila još nisu poznate. Mediji pišu da će Kuper sarađivati i na scenariju nove serije.

(N1/Hina)

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije