Film i serije

Will Smith i Martin Lawrence vraćaju se u nastavku kultnog serijala "Zločesti dečki"!

Will Smith i Martin Lawrence vraćaju se u nastavku kultnog serijala "Zločesti dečki"!
Foto: Ustupljena fotografija | Will Smith i Martin Lawrence vraćaju se u nastavku kultnog akcionog serijala "Zločesti dečki"!

U BH kina i bioskope ovog ljeta, tačnije 6. juna, stiže akcioni spektakl "Zločesti dečki: Sve ili ništa" (Bad Boys: Ride or Die), četvrti nastavak blockbuster serijala koji oduševljava gledatelje još od 1995. godine.

Nakon prvog filma sjajnog Michaela Baya koji je ucrtao put 1995.godine i postigao kultni status, stigao je i nastavak 2003. godine koji je na kino blagajna zaradio gotovo duplo više.

Prije četiri godine, 2020. stigao je i treći nastavak "Zločesti dečki: Zauvijek" koji je oduševio i kritiku i publiku, a na kino blagajnama zaradio više nego oba prethodna filma zajedno sa ukupnom zaradom od 430 miliona dolara dok je u BH kinima i bioskopima ostvario rezultat od preko 30.000 gledatelja.

U spoju još luđe oktanske akcije i još urnebesnije buddy komedije, Marcus i Mike će se u novoj avanturi naći u bijegu dok pokušavaju svom čuvenom i urnebesnom komandiru kapetanu  Conradu Howardu očistiti ime nakon što je iznenadno ubijen i nakon toga optužen za korupciju...

Rediteljsku palicu i dalje drži belgijski dvojac marokanskog porijekla Adil El Arbi i Billal Fallah, koji su režirali prethodni nastavak i najuspješniji film serijala "Zločesti dečki: Zauvijek", a legendarnom dvojcu Willa Smitha (trilogija Ljudi u crnom, Dan nezavisnost, Ja, robot, Ja sam legenda, Hancock, Aladin, Kralj Richard) i Martina Lawrencea (Život, Crni vitez, Kuća debele mame 1 i 2, sitcom Partneri), i u ovom nastavku pridružuju se Dorn i Kelly, odnosno Alexander Ludwig (film Igre gladi, serija Vikinzi) i Vanessa Hudgens (uloge u High School Musical filmovima i serijama, voditeljica na dodjelama MTV i Oscar, sutkinja na američkom plesnom showu So You Think You Can Dance.

Tu je naravno i legendarni Joe Pantoliano, ovaj put u cameo ulozi urnebesnog kapetana Howarda a u filmu će se pojaviti i Rhea Seehorn (serija Bolje nazovi Saula), ali i DJ Khaled u zasad nepoznatim ulogama!

Nakon uspjelog trećeg nastavka koji je modernizirao i revitalizirao ovaj blockbuster serijal, Zločesti dečki vraćaju se s još bombastičnijim naslovom koji će biti prava ljetna kino poslastica! C2 film, zvanični zastupnik studija Sony za BiH donosi ovaj izuzetno atraktivni naslov na repertoar svih BH kina i bioskopa u terminu Svjetske premijere od 06.juna.

KRENITE NA SVE ILI NIŠTA SA ZLOČESTIM DEČKIMA OD 06.JUNA U SVIM BH KINIMA I BIOSKOPIMA I U PREMIUM FORMATIMA!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije