Film i serije

Zahari Levi vodi dodjelu MTV nagrada

Zahari Levi vodi dodjelu MTV nagrada
Foto: Ilustracija | Zahari Levi vodi dodjelu MTV nagrada

Slavni holivudski glumac Zahari Levi biće voditelj ovogodišnje dodjele MTV filmskih i televizijskih nagrada, koja će se održati 17. juna u Los Anđelesu.

Organizatori ove poznate dodjele su istakli da manifestacija poput ove treba savršenog voditelja, nekoga ko će biti šarmantan, ko će znati ispričati šalu i voditi program od početka do kraja.

Oni su dodali da je ovo veoma odgovoran zadatak kojeg ne može baš svako da obavlja i da je Zahari savršena osoba, koja će moći da stane pred sve značajnije televizijske i serijske zvijezde koje će te večeri biti prisutne u dvorani na dodjeli nagrada.

Osim sjajnih glumačkih sposobnosti, Zahari Levi planira da se predstavi publici i pjevačkim umijećem, što je, kako kaže, prvi put da stupa na scenu kao muzičar. Do sada su ovu dodjelu vodile brojne muzičke zvijezde, međutim niko od njih nije iskoristio priliku da pjeva pred publikom.

Glumac je imao veoma uspješnu godinu, a njegovo ostvarenje "Shazam!" napunilo je brojne kino-dvorane širom svijeta. Osim ove značajne uloge, Zahari Levi se pojavljuje i u najavljenoj drugoj sezoni komedije "The Marvelous Mrs. Maisel" u ulozi doktora Bendžamina.

Organizatori MTV dodjele filmskih i televizijskih nagrada su istakli da je Levi velikim holivudskim ulogama, kao i manjim televizijskim, savršen izbor za novog voditelja programa. Sam glumac se svojim obožavaocima obratio putem mreže Twitter i zahvalio im na podršci koju mu daju zbog njegovog novog posla.

"Biću voditelj MTV dodjele filmskih i televizijskih nagrada. Ljudi, ovo nije vježba, ovo se stvarno dešava. Hvala vam svima koji ste uz mene", napisao je Levi.

Prethodnih godina dodjelu ovih prestižnih nagrada vodili su Dvejn Džonson, Kevin Hart, Keti Peri, Majli Sajrus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije