Film i serije

Zašto bi Spilberg odbio režirati film "Bond"

Zašto bi Spilberg odbio režirati film "Bond"
Zašto bi Spilberg odbio režirati film "Bond"

I Spilberg je, kao i mnogi, ljubitelj “Bond” franšize, samo što je, za razliku od većine nas, on proslavljeni režiser i može da režira šta želi. Međutim, nije uvijek bilo tako.

U razgovoru sa novinarima, povodom promocije najnovijeg filma “Bridge of Spies” Spilberg je priznao da je želio da režira “Bond” ostvarenje, ali ga je producent Albert “Kabi” Brokoli odbio.

“Kabi Brokoli me je odbio dva ili tri puta. Da me sada pozove s onog svijeta i traži od mene da režiram sljedeći, morao bih da mu se izvinim i kažem ‘ne’. Imao je prilike! Čak i nakon što sam snimio ‘Jaws’ rekao je ne!”, kaže Spilberg.

Sada, kako stvari stoje, nikada ne bi preuzeo snimanje nekog od “Bond” nastavaka. Razlog je taj, što je veliki obožavalac. “Zaista sam želio da radim ‘Bond’ film, ali kada sam vidio šta je Sem Mendez uradio s njim, toliko se divim i poštujem Sema, zajedno sa Denijelom kao tim. Mislim, čovječe, trebalo bi da nastave da snimaju ovakve stvari. Znam da neće, ali bilo bi sjajno imati ‘Bond’-a svake dvije godine snimljenog od strane ovog tima”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije