Film i serije

Pratite nas na Google news

Život Borisa Komnenića: "Srećan razvod", ali razdvojenost od kćerke

Život Borisa Komnenića: "Srećan razvod", ali razdvojenost od kćerke
Foto: Screenshot | Životna priča Borisa Komnenića: "Srećan razvod", ali razdvojenost od kćerke
N.N.

Prvak drame u Narodnom pozorištu u Beogradu Boris Komnenić preminuo je u 64. godini, a tokom života nije htio da se mnogo eksponira.

Međutim, o njegovom privatnom životu se malo zna. Poznato je da ima kćerku Niku koja mu je prije nekoliko godina podarila unuku Luciju.

Boris, koji se oprobao i kao voditelj televizijskog kviza, iza sebe ima jedan brak. Davno je bio oženjen ženom koju nije dovoljno dobro poznavao, a kada ju je upoznao, ipak je odlučio da se razvede.

Iako su mediji pisali kako se njegov brak raspao, Boris Komnenić je ispravio medijske naslove, objasnivši da se on ipak slavno završio.

"Razvod se pokazao kao odlično rešenje. Bio je to jedan od najlepših trenutaka u našem zajedničkom životu, nikada se nismo bolje družili nego tog dana kada smo se rastali. Otišli smo zajedno na ručak, divno pričali i božanstveno se proveli, a tako smo i nastavili. I posao je bio jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan. Rene i ja se nismo dovoljno poznavali pre venčanja, onda smo počeli da se upoznajemo i nije nam se svidelo ono što smo spoznali", rekao je Boris o svojoj bivšoj supruzi, prenosi "Prva".

Potom se Komnenić osvrnuo na razdvojen život od kćerke Nika.

"Nisam stigao da je učim, jer je tokom ratnog vihora živela sa majkom u Hrvatskoj. Nismo se videli od izbijanja rata, jer iz nepoznatih razloga nikako nisam uspevao da dobijem vizu kako bih otišao da ih posetim. Od kada su vize ukinute, redovno se viđamo, ali sada je ona zrela i formirana osoba, majka moje unuke Lucije. Nika sada utiče na mene, pokušava da me vaspitava i učini zrelijim i boljim".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije