Film i serije

Zvijezde serija "Igra prijestolja" i "Carstvo grijeha" zajedno u filmu "Van svake sumnje"

Zvijezde serija "Igra prijestolja" i "Carstvo grijeha" zajedno u filmu "Van svake sumnje"
Foto: Screenshot YouTube | Zvijezde serija "Igra prijestolja" i "Carstvo grijeha" zajedno u filmu "Van svake sumnje"

Godine 1989. godine, odlikovani FBI agent Mark Putnam postao je glavna vijest svih medija nakon što se saznalo da je ubio "krticu", svoju doušnicu sa kojom je imao ljubavnu aferu.

U pitanju je bila mlada žena po imenu Suzan Smit. Ona je time postala prva žrtva jednog FBI agenta.

U melodrami "Van svake sumnje" (Above Suspicion), zasnovanoj na ovoj istinitoj priči zaigrali su Džek Hjuston ("Carstvo grijeha ") i Emilija Klark ("Igra prijestolja ").

Emilija Klark već je pobrala pohvale kritičara koji cijene način na koji je predstavila Suzan, problematičnu, na drogu navučenu djevojku, odraslu u malom i devastiranom gradu u Kentakiju, koja i dalje živi sa svojim bivšim dečkom, sitnim dilerom droge, te trpi nasilje od strane muškaraca u svom životu.

Hjuston, sa druge strane, igra Putnama, svježe oženjenog inspektora, koji je nedavno dobio bebu i koji procjenjuje da će pažnje i ljubavi željna Suzan biti dobar izvor informacija o organizovanoj trgovini narkotika. Preko nje on želi da ostvari svoju karijeru.

Šta sve u njihovim, potpuno različitim, planovima polazi po zlu saznaćemo već od ponedjeljka kada će se film "Van svake sumnje" pojaviti na digitalnim platformama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije