Preminuo glumac iz filma "Ljudi u crnom"

Rip Torn, američki glumac koji je obogatio američko glumište od 1950-ih godina do danas, umro je u 89. godini, prenosi "Guardian".

Semjuel L. Džekson u nastavku filma “Slagalica strave”

Poznati američki glumac Semjuel L. Džekson igraće u rimejku filma "Slagalica strave, prenose američki mediji.

"Zlatni platan" Anici Dobroj i Irfanu Mensuru

TREBINJE - Nagrada za izuzetan doprinos evro-mediteranskom filmu "Zlatni platan" ove godine ide u ruke glumaca Anice Dobre i Irfana Mensura, a biće im uručena na Festivalu ...

Stiže novi "Mulan", ovog puta bez čuvenog zmaja

Stigao je prvi trejler rimejka Diznijevog crtanog filma "Mulan", koji bi na velikom platnu pred publikom trebalo da se pojavi u martu 2020. godine.

Film sedmice: "When they see us"

"When they see us" je dramatizacija događaja iz 1989. godine, kada je grupa muškaraca optužena za brutalno silovanje žene.

Popularni glumac preminuo u snu

Dvadesetogodišnji glumac Kameron Bojs, koji je glumio u emisijama i serijama Diznijevog kanala, iznenada je jutros preminuo.

Glumci serije "Breaking Bad" ponovo na okupu

Glumci popularne serije "Breaking Bad" Aron Pol i Brajan Krenston su pre par dana na Instagramu podijelili misterioznu fotku magaraca sa komentarom "soon" (uskoro).

Fajns: Bolje da sam Srbin nego Britanac

Britanski glumac Rejf Fajns (56), kome je na filmskom festivalu u Minhenu uručena nagrada za životno djelo, u razgovoru s njemačkim novinarima našalio se na račun Bregzita ...