Muzika

Adel sa bubnjarem Perl Džema u studiju, šta se "kuva"?

Adel sa bubnjarem Perl Džema u studiju, šta se "kuva"?
Foto: Instagram/Adele | Adel sa bubnjarem Perl Džema u studiju, šta se "kuva"?

Adel voli da čika fanove koji stalno nagađaju kada će tačno pjevačica okončati petogodišnju pauzu, ali njen muzički povratak sigurno se ubrzava.

Pokazujući svoj gubitak kilograma tokom jesenjeg gostovanja u američkoj emisiji "Saturday Night Live", britanska zvijezda upozorila je obožavaoce da će se sledbenica albuma "25" pojaviti najranije sljedeće godine.

Ali sada bubnjar benda Perl Džem Met Čemberlejn sugeriše da je Adelin 'moćan i emotivan' povratak bliži nego što čini nakon što je ovu nedjelju proveo sa njom u studiju.

Rekao je da ova 32-godišnjakinja zvuči "očaravajuće kao i uvijek".

Opisujući šta se dešavalo, 53-godišnji muzičar rekao je da ga je podilazila jeza od njenog moćnog vokala na seansama snimanja.

"Bilo je baš snažno i emotivno. Znate njen glas, ali biti preko puta nekoga poput nje, jednostavno je suludo. Čujete to na radiju i kažete: 'Da, stvarno je dobro', ali biti u sobi sa tim ljudima i osjetiti tu energiju, jednostavno je nevjerovatno", rekao je Čemberlejn.

Kada su ga upitali dokle se stiglo sa Adelinim četvrtim albumom, bubnjar je rekao da je Adel u procesu pisanja sa Rikom Nouelsom i kako je snimio poneke bubnjarske dionice.

Adel je nedavno izjavila da "iskreno nema pojma" kada će objaviti novu muziku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije