Muzika

Aleksandra Radović 27. maja u sarajevskom BKC-u

Aleksandra Radović 27. maja u sarajevskom BKC-u
Foto: Andreja Damnjanović | Aleksandra Radović 27. maja u sarajevskom BKC-u

SARAJEVO - Pop diva Aleksandra Radović nakon četiri godine ponovo će nastupiti pred sarajevskom publikom na koncertu koji je najavljen za petak, 27. maja u Bosanskom kulturnom centru (BKC), s početkom u 20 časova.

Sarajevski koncert je dio proljećne mini-turneje ove umjetnice u BiH, u sklopu koje će dan prije koncerta u Sarajevu, održati koncert u Mostaru.  

"Karizmatična pop diva jedinstvenog i raskošnog glasa poznata je po koncertnim izvedbama u kojima uvijek oduševi emotivnim i snažnim interpretacijama, pa nema sumnje da će se za sarajevski koncert ponovo tražiti karta više", navode u saopštenju organizatori koncerta.

Aktuelni studijski album Radovićeve, "Predvorje života", oduševljava njene fanove emotivnim baladama o ljubavi i patnji, uz njen upečatljiv muzički stil.

Upravo su s ovog albuma za koncert "skinuti" singlovi, a sada već i veliki hitovi "Ne, hvala", "Živim bol", "Gde ćeš ovu noć" i "Ljubavi moja", a Aleksandrini fanovi na predstojećem će koncertu u BKC-u, uz aktualne pjesme s albuma imati prilike da čuju hitove koje je kantautorka i pjevačica iznjedrila tokom dvadesetogodišnje karijere: "Čuvam te", "Kao so u moru", "Karta za jug", "Čuvaj moje srce", "Beskrajno", "Bivši dragi", "Živeo kraj", "S tobom zauvek" i mnoge druge.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sistemu kupikartu.ba i na blagajni BKC-a.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije