Muzika

Dječiji festival "Novogodišnje karaoke" 21. decembra

Dječiji festival "Novogodišnje karaoke" 21. decembra
Foto: N.N. | Dječiji festival "Novogodišnje karaoke" 21. decembra

PRIJEDOR - U Prijedoru će u petak, 21. decembra, biti održan dječiji festival "Novogodišnje karaoke - djeca pjevaju hitove" na kojem će nastupiti 30 izvođača iz 14 osnovnih škola sa područja prijedorske regije.

Direktor festivala Rajko Lekanić rekao je Srni da će se u izvođenju poznatih pjesama takmičiti izvođači sa vokalnim pratnjama i plesnim grupama, tako da će na sceni ukupno biti oko 160 izvođača.

Lekanić je naveo da će biti nagrađeni takmičari koji se izbore za pet prvih mjesta, najbolji scenski nastup i najmlađi takmičar, kao i nastavnik koji pripremi pobjednika, dok će publika dati glas za najboljeg izvođača.

On je dodao da će u revijalnom dijelu nastupiti dosadašnji pobjednici ovog festivala koji će na taj način podržati mlađe kolege.

"Opšta ocjena svih nas iz organizacije, kao i publike koja najavljuje dolazak, jeste da je lijepo vidjeti toliko mladih ljudi željnih da se takmiče u pjevanju", rekao je Lekanić, koji je napomenuo da je tradicija festivala duga 18 godina.

Festival, koji će biti održan u Sportskoj dvorani "Mladost", organizuje prijedorska podružnica Estrade Republike Srpske. Pokrovitelj festivala je gradonačelnik Prijedora.

Početak festivala je zakazan za 18.00 časova, a cijena ulaznice je tri KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije