Muzika

Dubioza Kolektiv napravila spektakl u Banjaluci

Dubioza Kolektiv napravila spektakl u Banjaluci
Foto: Milan Ilić | Dubioza Kolektiv napravila spektakl u Banjaluci

Jedan od najpopularnijih bendova sa Balkana "Dubioza Kolektiv" napravila je spektakl juče na tvrđavi Kastel u Banjaluci i pred velikom publikom otpjevala svoje najveće hitove, a i predstavila svoj album "Agrikultura".

Predgrupa Dubiozi Kolektiv bio je banjalučki bend "Sopot" koji je zagrijao publiku pred dolazak "crno-žute" atrakcije.

S obzirom na to je prošlo dosta vremena otkako je banjalučka publika imala priliku da uživa u njihovom nastupu, dobra energija i sjajan provod u startu su bili zagarantovani.

Hitovima "Walter", "Volio bih", "No Escape From Balkan", "USA", "Može li", "Bubrezi", "Kažu" publika je skoro dva sata koliko je i trajao koncert skakala i plesala uz svaki takt Dubioze Kolektiv.

Oni su još jednom potvrdili da njihovi nastupi nose posebnu energiju koja se prenosi na samu publiku, pa su napravili atmosferu na Kastelu za pamćenje. 

Frontmen Dubioze Kolektiv tokom koncerta je rekao da su oni davno nastupali u Banjaluci i da je ovaj koncert stepenica više pošto je na samom koncertu bilo više od 10.000 ljudi. 

Poručili su da je najvažnije da ljudi plešu, skaču i vesele se s njima, što je sudeći po atmosferi sa Kastela sigurno i bilo jer je publika bila neumorna i ispratila svaku pjesmu gromoglasnim aplauzima, skakanjem i plesanjem. 

Koncert je realizovan u organizaciji OK team i Prorent uz podršku generalnog sponzora, kompanije m:tel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije