Muzika

Džastin Timberlejk se izvinio Britni Spirs i Dženet Džekson

Džastin Timberlejk se izvinio Britni Spirs i Dženet Džekson
Foto: Tanjug/AP | Džastin Timberlejk se izvinio Britni Spirs i Dženet Džekson

Glumac i pjevač Džastin Timberlejk danas se, u podužoj objavi na društvenim mrežama, izvinio pjevačicama Britni Spirs i Dženet Džekson zbog svog ponašanja u prošlosti.

Nakon emitovanog dokumentarca "Namještaljka Britni Spirs", čija je prvobitna zamisao bila da se ukaže na #FreeBritney pokret, koji se zalaže za ukidanje starateljstva koje otac Britni Spirs ima nad pjevačicom još od famozne krize mentalnog zdravlja 2008. godine, javnost je ipak fokusirana na njenu vezu sa Džastinom Timberlejkom.

Mnogi korisnici društvenih mreža zahtijevali su da se pop-zvijezda Džastin Timberlejk izvini Britni Spirs zbog načina na koji ju je tretirao dok su bili u vezi dvijehiljaditih godina, što je on i učinio, prenosi AP.

Timberlejk je započeo objavu izrazivši žaljenje zbog vremena u svom životu kada su njegovi postupci doprinosili problemu, gdje je "pričao kako ne treba ili nije pričao o onome što je ispravno", kao i da razumije da je podbacio u tim trenucima i u mnogim drugim i imao koristi od sistema koji podržava mizoginiju i rasizam.

"Posebno želim da se izvinim Britni Spirs i Dženet Džekson, objema posebno, zato što brinem za te žene i poštujem ih i znam da sam podbacio", napisao je, između ostalog, Timberlejk i dodao:

"Ova industrija je puna mana. Postavlja muškarce, posebno bijele muškarce, u poziciju da uspiju. Dizajnirana je na taj način. Kao muškarac u privilegovanoj poziciji, moram da pričam o tome. Zbog mog ignorisanja, nisam prepoznao sve to u trenutku kada se dešavalo u mom životu, ali ja ne želim ikada više da prosperiram zbog drugih koji su povučeni dolje", naveo je Timberlejk.

Objavu je zaključio rekavši da mu je duboko stalo do dobrostanja ljudi koje voli i koje je volio.

"Mogu da budem bolji i biću bolji", poručio je Timberlejk.

Do incidenta sa Dženet Džekson došlo je tokom nastupa na Superboulu 2014. kada joj je Timberlejk pomjerio odjeću otkrivši joj grudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije