Muzika

Grupa "Brit Floyd" sutra u Beograd

Grupa "Brit Floyd" sutra u Beograd
Foto: N.N. | Grupa "Brit Floyd" sutra u Beograd

Donosimo najnovije ozvučenje, spektakularnu rasvjetu i video-animacije, a sviramo i hitove "Pink Floyda" koje do sada nismo izvodili, poručuju članovi grupe "Brit Floyd" uoči sutrašnjeg koncerta u Hali sportova na Novom Beogradu.

Specijalno za tu priliku, Hala sportova je preuređena prema specifikaciji zahtjevne produkcije – u parteru će biti posebna sjedišta, koja će omogućiti prisutnima maksimalno uživanje u audio-vizuelnom spektaklu, najavljuju organizatori.

"Ovo je naš najveći šou do sada, sa mnogo više lasera, pokretnog svjetla i najnovijim video-animacijama koje prate svaki 'Pink Floyd' klasik", tvrdi gitarista Damijan Darlington.

Iako proslavljaju 45 godina od izlaska albuma "The Dark Side of the Moon", sviraće i numere koje do sada nisu izvodili.

"Možete očekivati potpuno drugačiju set listu od one koju smo imali prošlog puta u Beogradu. Biće tu hitova sa najvećih albuma od Medal i Wish You Were Here do The Wall i The Division Bell", poručio je Darlington.

Kaže da je fasciniran činjenicom da srpska publika zna svaki stih svake pjesme "Pink Floyd ".

"Insistirali smo da ponovo nastupimo u Beogradu, jer pamtim sjajnu atmosferu u publici i njenu strast i poštovanje prema muzici 'Pink Floyd'. Vaši obožavaoci nas uvijek lijepo dočekaju i zajedno sa nama uživaju u izvođenju“, istakao je Darlington.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije