Muzika

Grupa Denis i Denis ponovo na okupu

Grupa Denis i Denis ponovo na okupu
Grupa Denis i Denis ponovo na okupu

Nekada poznata pop grupa „Denis i Denis“ ponovo se okuplja. Naime, klavijaturista Davor Tolja je došao na ideju da s Marinom Perazić za početak održi veliki novogodišnji koncert.

- Veliki povratnički koncert je već zakazan u Rijeci za 31.decembar, a prije toga će biti 7. decembra muzički spektakl u fabrici za mali broj ljudi. Nadamo se da će sve ispasti kako treba i da ćemo nakon toga krenuti i s koncertima širom zemlje, otkriva za „Blic“ Marina Perazić.

Uvijek atraktivna pjevačica kaže da se, kada ju je Davor pozvao i predložio ponovno okupljanje, nije ni trenutka premišljala. Jedan od razloga je i taj da su 30. decembra prvi put nastupali kao predgrupa bendu „Boa“ u Rijeci: - Bilo je to prije tri decenije i uzbuđena sam što ćemo ponovo poslije tolikih godina ponovo nastupiti u Rijeci, ali ovog puta ne u dvorani, već na korzou. U Rijeci se tradicionalno održavaju proslave Nove godine na ulici jer je uvijek toplo i neizostavno se napravi dobra zabava.

Marina kaže i da za sada ne razmišljaju o novom CD-u, ali da je zbog ponovnog okupljanja vrlo uzbuđena i da prolazi kroz jaku emocionalnu krizu.

- Postoje tu i drugi razlozi. U jednom trenutku se nisam više prijatno osjećala u svom rodnom gradu, pa sam prije dvije godine prešla u Novi Sad, gdje i sada živim. Ovdje sam u sigurnom okruženju, gdje me niko ne gleda poprijeko. Rijeka sada mora da mi se iskupi za neke stvari koje koje mi nije oprostila, ističe Perazićeva.

Marina kaže da pjesme grupe „Denis i Denis“ nije zaboravila jer ih stalno izvodi na svojim nastupima po klubovima. Kaže da sve pjesme rado pjeva i da nije zaboravila nijedan tekst.

- Ja sam gej ikona i najviše pjevam po gej klubovima. To je dovoljno često da se osvježi repertoar. Neke pjesme zaista ne pjevam, ali one su utisnute u moj mozak tako da neće biti problema da ih se prisjetim. Više ne učim tekstove napamet, oni su ušli u moju podsvijest i samo izlaze na površinu, naglašava članica grupe „Denis i Denis“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije