Muzika

Ivan Bosiljčić sutra u Banjaluci

Ivan Bosiljčić sutra u Banjaluci
Ivan Bosiljčić sutra u Banjaluci

Muzičko-poetsko veče Ivana Bosiljčića biće održano večeras s početkom u 20 časova u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor, u Banjaluci.

Nastup ovog poznatog glumca u gradu na Vrbasu biće održan povodom Spasovdana, slave grada Banjaluke, a orgaizatori su Banja Luka College (BLC) i Intelektualni forum "Nikola Tesla".

Koncert je poklon organizatora građanima Banjaluke, nije komercijalnog tipa, tako da neće biti prodaje ulaznica.

Zajedno sa predstavnicima organizatora, Bosiljčić će danas s početkom u 18.30 posjetiti Pedrijatrijsku kliniku KBC Banjaluka i tom prilikom Odjeljenju neonatalogije pokloniti jedan klima-uređaj.

Sadržaj njegovih koncerata čine evergrin pjesme, ciganske romanse, savremene pop melodije, čija muzička linija teče od šezdesetih godina prošlog vijeka sve do današnjih velikih hitova.

Koncert je poklon građanima Banjaluke povodom slave grada

Bosiljčić je rođen u Užicu, u Srbiji, 15. januara 1979. godine. Još dok je bio u srednjoj školi pokazivao je mnogo talenta u vezi s muzikom i glumom, a bio je član jednog rok benda pod imenom "Rok Apoteka".

Dok je bio mlađi, bio je poznatiji pod nadimkom Boske ili Bose.

Poslije završetka srednje škole preselio se u Novi Sad kako bi upisao glumu, nakon čega odlazi u Beograd, gdje započinje uspješnu glumačku karijeru.

Prvi njegov posao bio je posuđivanje glasa u dječjim crtanim filmovima. Glas je posuđivao u "Nindža kornjačama" i u poznatom dječjem crtiću "Yu-gi-oh".

Prva ozbiljnija uloga koju je dobio bila je 2004. godine u seriji "O štetnosti duvana". Njegovoj popularnosti doprinijele su i uloge u poznatijim serijama kao što su "Ljubav i mržnja", "Stižu dolari", "Mješoviti brak", "Ranjeni orao" i "Greh njene majke". *

Ulaznice za čitaoce

"Nezavisne novine" poklanjaju čitaocima tri puta po dvije ulaznice za koncert Ivana Bosiljčića u Banjaluci. Zainteresovani mogu da se jave sutra redakciji na broj telefona 051/331- 803 u terminu od 10 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije