Muzika

Jubilarni 20. koncert "Vrapčića" sutra na Kastelu

Jubilarni 20. koncert "Vrapčića" sutra na Kastelu
Foto: Facebook/Dječiji hor Vrapčići | Jubilarni 20. koncert "Vrapčića" sutra na Kastelu

BANJALUKA - Dječji hor "Vrapčići" održaće tradicionalni ljetni koncert sutra, 5. jula, sa početkom u 19.30 časova, na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

"Pridružite nam se na Kastelu na jubilarnom 20. koncertu i budite dio vesele družine, koja je za vas pripremila mnogo dobre zabave i repertoar pun omiljenih hitova, koje ćemo zajedno pjevati uglas", navodi se u saopštenju hora "Vrapčići".

Kako dalje navode, tradicionalni koncert na Kastelu, ove godine jubilarni 20, od 2003. godine održavaju početkom  jula s različitim temama i sadržajima, gdje osim horske muzike, pobjednika međunarodnih festivala, promocije novih albuma afirmišu i mlade pjesnike, promovišu njihove knjige, pjesme, kao i plesne klubove koji im osim nastupa na manifestaciji pomažu i u osmišljavanju koreografija za pjesme.

"Ovaj koncert je manifestacija koja za cilj ima promociju i afirmaciju stvaralaštva za djecu, što podrazumjeva rad s najmlađim u oblasti muzičkog i literarnog stvaralaštva, identifikaciju talentovane djece predškolskog uzrasta kao i nižih razreda osnovnih škola, što čini ciljnu grupu ove manifestacije", dodaje se u saopštenju hora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije