Muzika

Keti Peri odlučila da se povuče sa scene

Keti Peri odlučila da se povuče sa scene
Foto: Instagram | Keti Peri odlučila da se povuče sa scene

Popularna pjevačica Keti Peri šokirala je muzičku javnost svojom objavom na društvenim mrežama rekavši kako planira okončati svoju muzičku karijeru. Ona je svoju odluku obrazložila rekavši da jednostavno više nema motiva, te se želi malo opustiti i skoniti sa scene.

“Volim da komponujem, volim da pišem, ali osjećam da više nisam dio ove igre. Prosto nemam potrebu da se dokazujem više. Što se tiče novih pjesama, za to ima vremena”, izjavila je Peri.

Pjevačica je izjavila da je zbog brojnih koncerata i turneja posljednjih deset godina zapostavila porodicu i prijatelje i svoju odluku smatra logičnom. Ona je dodala da joj je pomalo žao što se ranije nije posvetila porodici u toj mjeri koliko energije je uložila u svoju karijeru.

“Proteklih godinu dana sam dosta radila na duševnom miru, na tome da pronađem ravnotežu. Porodica me podržava u odluci”, rekla je Keti.

Keti je trenutno u vezi sa poznatim glumcem Orlandom Blumom za koga kaže da joj je mnogo pomogao u njenoj odluci, te dodala kako je posljednjih godinu dana koliko su u vezi, osjetila pravu porodičnu energiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije