Muzika

Kompletiran spisak izvođača na Exitu

Kompletiran spisak izvođača na Exitu
Foto: Facebook | Kompletiran spisak izvođača na Exitu

Kompletiran je spisak izvođača koji će nastupiti na muzičkom festivalu Exit, među kojima je jedan od najvećih rok bendova svih vremena The Cure, te di-džej Karl Koks i grupa Chainsmokers saopštio je danas Exit tim.

Na festivalskim binama na Petrovaradinskoj tvrđavi, između ostalih, nastupiće bend Greta Van Fleet, reper Skepta, di-džejevi Ameli Lens i Snejk, te duo Dimitri Vegas i Lajk Majk.

U Novi sad stižu i Lost Frequencies, kao i Tom Voker, kao i Čejst & Status i Dub FX koji će sa publikom na glavnoj bini proslaviti desetogodišnjicu čuvene muzičke kuće UKF.

Njima će se na glavnoj bini pridružiti i višestruko platinasti di-džej duo Filatov i Karas, elektronska zvezda "fjučr funka" GriZ, a organizatori navode da na tvrdjavu stiže i belgijska di-džejica u usponu, MATTN.

Exit će biti održan od 4. do 7. jula, a u prodaji su ulaznice po redovnoj pretprodajnoj cijeni od 6.990 dinara (oko 115 KM) za komplet, kao i dnevne ulaznice od 2.990 dinara (oko 50 KM) za četvrtak i 2.690 dinara (oko 45 KM) za ostale dane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije