Muzika

Lukijan Ivanović: Spreman sam za Arenu, ali neka pobijedi dama

Lukijan Ivanović: Spreman sam za Arenu, ali neka pobijedi dama
Lukijan Ivanović: Spreman sam za Arenu, ali neka pobijedi dama

BANJALUKA - Za sada nemam tremu. Srećan sam jer sam uspio da se plasiram u superfinale i što ću nastupiti u "Areni" pred 20.000 gledalaca. Pobednik je jedan i neka pobedi najbolji, a mi svi bodrimo jedinu damu među nama.

Skroman, ali i uvjeren da može otići do kraja je Banjalučanin Lukijan Ivanović koji je svojim talentom i raskošnim glasom uspio da uđe u finale muzičkog šou programa "X Factor", koje je na programu večeras u "Areni".

''Presrećan sam jer sam ispunio očekivanja svih koji su me podržavali ovih sedam meseci, a ima ih od Vardara do Triglava. Zahvaljujem im, jer bez njih ne bih ni stigao u superfinale'', kaže Lukijan. za Glas Srpske..

Prenoseći detalje sa priprema za finale, Lukijan kaže da je među finalistima opuštena atmosfera i da jedni druge bodre pred odlučujući nastup.

''Svi smo zadovoljni jer smo se izborili za superfinale. Mi smo kao porodica, a najviše podrške pružamo jedinoj dami među nama Tamari Milanović'', kazao je Lukijan.

Kako se finale bliži, obaveza je sve više, a pritisak medija postaje sve veći. Lukijanu dani prolaze u neprestanom pojavljivanju u televizijskim emisijama, gostovanjima na radiju i fotografisanju za časopise.
''Uh, naporno je... Kažu to je normalno, jer je takav život nas poznatih'', šali se Lukijan.

Kada se završi finale i sve se stiša, Lukijan ima jednu želju, da snimi pjesmu.

''Kako ću to realizovati, ne znam. Nešto se priprema. Neka prođe ovo takmičenje, pa ćemo o tome pričati posle. Voleo bih da snimim duet sa Eminom Jahović, ona je imala uspešnu saradnju i pisala je pesme za duete sa Sašom Kovačevićem, Dinom Merlinom i Dženanom Lončarevićem koji su postali veliki hitovi. Pa videćemo, možda i bude neka duetska pesma '', kaže Lukijan i dodaje da mu je Emina pružila veliku podršku i da mu njeni savjeti mnogo pomažu u pripremama za večerašnje finale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije