Muzika

Počela prodaja ulaznica za MAC

Počela prodaja ulaznica za MAC
Foto: N.N. | Počela prodaja ulaznica za MAC

Prodaja ograničenog broja ulaznica po promotivnim cijenama za manifestaciju "Music Awards Ceremony" (MAC) koja će biti održana 27. januara u "Štark Areni" u Beogradu počela je danas.

Iste se mogu nabaviti na sajtu www.tickets.rs, a Ultra Fan Pit, Exclusive VIP i VIP Lounge platforme omogućiće vam da ovaj muzički spektakl doživite na potpuno drugačiji način.

Ultra Fan Pit ulaznica obezbjeđuje najveću blizinu zvijezdama – stajaća mijesta u okviru glavne bine na kojoj se izvode nastupi.  Za one koji žele da sjede za stolovima u neposrednoj blizini bine, najbolji izbor su Exclusive VIP ulaznice.

VIP Lounge omogućava vam da za sebe i svoje prijatelje obezbijedite pakete od četiri ili osam ulaznica za mjesta na izdignutoj VIP platformi. Promotivne cijene trenutno važe i za ulaznice za mjesta na tribinama.

MAC manifestacija će i ovog puta imati humanitarni aspekt, a organizatori "Skymusic" i CEBEF će dio svog prihoda od svake prodate ulaznice izdvojiti za humanitarne svrhe.

Ceremonija je nedavno dobila prestižno međunarodno BEA priznanje za muzički događaj godine, a 2020. dobija i pojačanje, pa će uz Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Sjevernu Makedoniju i Crnu Goru, u njoj učestvovati i Slovenija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije