Horoskop

Ovaj horoskopski znak plivaće u parama i naći će vječnu ljubav

Ovaj horoskopski znak plivaće u parama i naći će vječnu ljubav
Foto: Pixabay | Ovaj horoskopski znak plivaće u parama i naći će vječnu ljubav

Horoskop starih Maja otkriva koja će tri znaka imati najviše sreće i pozitivne životne preokrete u 2024. godini.

Neki će riješiti svoje finansijske probleme, a druge će dočekati prava ljubav.

Zmija (od 2. do 29. aprila)

Pripadnici ovog znaka biće među onima koji će kraj 2024. godine dočekati debelog novčanika i pozamašnog stanja na računu.

Početkom godine brinuli su ih izazovi s novcem, a mučili su ih i troškovi koje su teško podnosili, ali proljeće donosi preokret. Ideje koje su imali za koje su sumnjali da će se ikada ostvariti počeće da se ostvaruju – i više nego uspješno.

Već na ljeto biće više nego zadovoljni postignutim, a zlatni niz nastavlja se do kraja godine.

Šišmiš (od 26. jula do 22. avgusta)

Predstavnici ovog horoskopskog znaka, ako već nisu pronašli srodnu dušu, naći će je 2024. godine. Vaša potraga i godine čežnje, patnje i razočaranja su završene.

Osoba koju ćete ovog ljeta upoznati na nekom društvenom događaju oboriće vas s nogu. Ne samo to – već će to biti veza o kojoj ste sanjali cijeli život.

Povjerenje, podršku i strast koje nikako ne biste mogli da spojite u jednoj osobi, a koji su vam uvijek bili preko potrebni, sada pronalazite u novom partneru. Ne oklijevajte previše, krenite u avanturu i recite ‘da’ – nećete zažaliti.

Gušter (od 13. decembra do 9. januara)

Vaša sreća u 2024. je u skladu, miru i duhovnoj transformaciji koja će vam otvoriti nove horizonte i pomoći da drastično poboljšate kvalitet svog života. Drugim riječima, biće svega za vas u 2024, prenosi “Zadovoljna”.

Što se finansija tiče, situacija će od jeseni biti izuzetno povoljna. Imaćete odličnu priliku da povećate budžet, pa čak i da uštedite za neka lijepa putovanja.

Duhovna transformacija najviše će se osjetiti na polju ljubavi. Iza sebe ostavljate toksične odnose, ljude koji su vas povrijedili. Ljepota svega je u tome što nećete biti tužni, već preporođeni. A to će otvoriti vrata novim ljubavima, bez straha, rezervi, sumnji, piše Žena blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije