Horoskop

Ovi horoskopski znakovi su najveći pesimisti

Ovi horoskopski znakovi su najveći pesimisti
Foto: abbat/Unsplash | Ovi horoskopski znakovi su najveći pesimisti

Gledanje na pozitivan način na život i hodanje sa ružičastim naočarama nije za svakoga. Neki horoskopski znakovi imaju naglašenu tu negativnu crtu koja je dio njihovog karaktera.

Neki ljudi će kukati čitav dan zbog neke sitnice i satima se ljutiti jer su ujutro prosuli kafu. Čak i takve dnevne sitnice mogu u njima izazvati ljutnju i melanholiju. Ovo su najnegativniji i najpesimističniji horoskopski znakovi rangirani od blago negativnih do najpesimističnijih.

Bik

Ovaj zemljani znak sklon je biti realističan, a ne pesimističan, ali njegova tvrdoglavost može izvući negativnost. Čak i ako treba pomoć, Bik je neće tražiti.

Zbog toga djeluju ultra-takmičarski. Njihovo tvrdoglavo ponašanje tjera ih da se opiru promjenama i gledaju samo negativnu stranu svake situacije.

Djevica

Baš kao i Bik, ovaj znak ne voli nepoznato. Djevice žude za redom, strukturom i hijerarhijom, i iako promjena može poboljšati takve situacije, one su i te kako svjesne svih mogućih negativnih posljedica i nuspojava - obično prije nego što se i dogode.

Njihovo perfekcionističko ponašanje ih takođe može učiniti razdražljivima i previše kritičnima prema sebi i drugima. To može dovesti do anksioznosti i negativnog razmišljanja.

Rak

Rak je poznat kao najosjetljiviji znak zodijaka. Vrlo su empatični i brinu za druge. Ali, pošto su oni vodeni znakovi kojima vlada Mjesec, skloni su i raznim raspoloženjima, pretjeranom reagovanju i nesigurnosti.

Rakovi se ne mogu oduprijeti tome da "osjete sve", pa često dopuštaju svojim emocionalnim instinktima i brigama da utiču na njihov širi pogled na situacije. To može biti sjajno u okolnostima koje zahtijevaju empatiju, ali pogubno u drugim okolnostima.

Jarac

Kao znak kojim vlada Saturn, planeta strukture i discipline, Jarci su najpoznatiji kao radoholičari i službenici, ali mogu djelovati i kao pesimisti, kruti i bez emocija.

Njihova želja da ostanu na pravom putu znači da vide rizike i "što ako" iza svakog ćoška. Stoga nemojte očekivati da će učestovati u bilo kakvim improvizovanim aktivnostima. Takođe, ne očekujte od njih da otkriju svoje prave osjećaje.

Mladi Jarčevi obično su suzdržani i ne pokazuju svoje emocije. Umjesto toga, mogu kritikovati sve druge, prenose 24sata.hr.

Najnegativniji znak: Škorpija

Škorpija je najnegativniji znak u zodijaku. Jednako kao i Rak i Ribe, ovo je vrlo osjetljiv vodeni znak. Poput Jarčeva, oni drže osjećaje u sebi i jako su zatvoreni po tom pitanju. Oni obično imaju probleme sa povjerenjem u druge zbog rana iz prošlosti. Pošto su toliko skeptični prema svima, posvuda očekuju prljave trikove i imaju pomalo pesimističan pogled na svijet. Njihove emocije su ekstremne kada osjećaju da im je neko učinio nepravdu. Škorpije su sklone ljudima svašta zamjerati i biti osvetoljubivi. Ponekad mogu ispasti posesivni, ljubomorni i prepotentni, piše "J Post".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije