Horoskop

Ovo su dva najčarobnija datuma u junu

Ovo su dva najčarobnija datuma u junu
Foto: Pixnio | Ovo su dva najčarobnija datuma u junu

​Ljeto je vrijeme koje s godinama ne gubi svoju čaroliju. A ovo je savršeno vrijeme za unapređenje ili novu vezu! U junu 2024. imaćemo dva čarobna datuma kada će se želje ostvariti. Saznajte kako da dobijete ono što želite!

9. jun 2024.

Na ovaj dan Mars, planeta akcije, prelazi u horoskopski znak Bika, kojim vlada Venera, planeta ljubavi. Mars i Venera su među glavnim planetama u polju ličnih odnosa. Na ovaj dan trebalo bi da pohađate neki kurs plesa, odete u teretanu ili prošetate – postoji odlična prilika da upoznate osobu koja vam je suđena!

Ako već imate osobu na umu, svakako bi trebalo da dogovorite sastanak za ovaj datum. Slušajte svoje misli tokom dejta: osjećate li da ste sigurni u partnera, možete li zamisliti zajedničku budućnost? Ako je odgovor potvrdan, možete biti sigurni da je ova osoba vaša sudbina!

Osim toga, 9.6. imaćemo egzaktni trigon između Mjeseca u Raku i Saturna u Ribama, što bi moglo donijeti važne porodične razgovore i odluke o nekretninama. Na primjer, vi i vaš partner možete odlučiti da živite zajedno ili vas on može pozvati na putovanje.

22. jun 2024.

Razdoblje punog Mjeseca uvijek se energetski razlikuje od ostalih Mjesečevih faza. U ovo doba Mjesec kao da čuje sve naše misli!

Na ovaj dan će se događati pun Mjesec u Jarcu. Zapravo, Mjesec ne voli biti u racionalnom i prizemljenom Jarcu. Njegova ograničenja ne daju prostora Mjesecu, čija energija teče poput vode.

Međutim, zajedno ovaj energetski duo stvara odličnu priliku za ispunjenje svih želja, posebno onih vezanih za karijeru.

Ozbiljni Jarac neće tolerisati opuštanje: ozbiljno shvatite svoje planove za karijeru, a tada ćete dobiti dugo očekivano unapređenje ili ponudu iz snova! I zapamtite da energija punog Mjeseca ne traje jedan dan, već nekoliko dana prije punog Mjeseca i nekoliko dana nakon.

Podsjetimo, 20.6. događa se ljetnji solsticij – jedan od najvažnijih dana u godini, kada sile dobra ulaze u svoje najmoćnije stanje. Ono što ste zamislili brže će se ostvariti, pogotovo ako napravite ritual.

Pripreme za Solsticijum 2024.

Tri dana prije 22.6. potrebno je obaviti ritual čišćenja i otpuštanja. Možete početi s prostorom, očistiti stan, riješiti se svega nepotrebnog i starog.

Očistite telefonski imenik, riješite se nepotrebnih kontakata, bacite stare otpatke.

Tada možete meditirati i očistiti svoje misli od svih negativnosti koje su se nakupile u proteklom vremenu. Oslobađamo se svega što nas vuče i koči naš rast. Ne zaboravite na fizičko tijelo.

Nakon čišćenja, napravite praksu zahvalnosti. Pokušajte biti u prirodi, u blizini drveća i vode. Napunite se energijom prirode, prenosi "Zadovoljna".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije