Horoskop

Pred nama je moćan astro period

Pred nama je moćan astro period
Foto: Pixabay/Ilustracija | Pred nama je moćan astro period

Sunce, planeta vitalnosti, ulazi danas u popodnevnim časovima u Bika, gdje će se zadržati do 20. maja.

Prvog dana ulaska Sunca u Bika, koji predstavlja i početak slavlja rođendana Bikova, dešava se vrlo jak aspekt, kvadrat između Plutona i Sunca. Pluton je već u Vodoliji, pa su dvije planete, potpuno različite po svojoj energiji i simbolici, ovih dana u okršaju.

Sunce je izvor svjetlosti i života na našoj planeti, a Pluton je bog podzemlja, smrti i destrukcije. Ovih dana, tačnije pet šest prvih dana ulaska Sunca u Bika, može se osećati ovaj napeti aspekt na nebu u našem životu ali i u nama samima, u vidu loših dešavanja na globalnom nivou, kao i suočavanje sa strahovima, prenosi Informer.

Sunce i Pluton su život i smrt u najbukvalnijem smislu, pa je moguće da Bikovi, naročito oni koji su rođeni u prvoj dekadi ovog znaka, budu vrlo osjetljivi, u strahu i brizi oko svojih najbližih, za svoje zdravlje ili uopšte da njihovo raspoloženje ne bude na zadovoljavajućem nivou, zbog unutrašnjih procesa koji su godinama potiskivani.

Ovo je znak koji najviše voli život, baš kao i svi znaci u kojima dominira dobra pozicija Sunca, tačnije kada Sunce maksimalno daje od svoje toplote, svjetlosti i energije.

JARAC

Ulazite u period kada lako možete da se zaljubite. Sunce u petom polju može da vam donese i proširenje porodice. Iskoristite kreativnost koju budete imali od Sunca u Biku.

BIK

Očekuje vas nalet pozitivne energije. Ukoliko ste se zdravstveno loše osjećali posljednjih nedjelja, Sunce vam donosi ozdravljenje i pozitivnu energiju. Svaka vaša inicijativa će imati smisla do 20. maja.

DJEVICA

Pred vama je lijep period za putovanja. Ukoliko ste mladi, imaćete sreće na studijama. Idealan period godine za usavršavanje i kontakte sa inostranstvom.

Sunce u Biku neće prijati Lavovima, Škorpijama i Vodolijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije